- Tepki
- 1
Merhabalar,
Oyun ve genel kullanım amaçlı monitör almak istiyorum. Bende 27" var. 27" e bakınca kenarlarda boşluk görüyorum bu sebeple 32" e yükseltmek istiyorum. 32" oluncada kavisli olması daha mantıklı geldi. Ama seçim yapamıyorum.
Mesela şu monitör çok hoşuma gitti ama kavisli değil.
www.akakce.com
Akakçede şu monitör çıkıyor.
www.akakce.com
Az çok araştırdım. Mevzu 32", QLED ve kavis olunca seçenekler sınırlı oldu.
Kimi VA panelden uzak durun diyor, kimi led paneller sorunlu diyor.
Fikir ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
Oyun ve genel kullanım amaçlı monitör almak istiyorum. Bende 27" var. 27" e bakınca kenarlarda boşluk görüyorum bu sebeple 32" e yükseltmek istiyorum. 32" oluncada kavisli olması daha mantıklı geldi. Ama seçim yapamıyorum.
Mesela şu monitör çok hoşuma gitti ama kavisli değil.
Gigabyte AORUS FI32Q-X-EK 31.5" 1ms QHD Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte AORUS FI32Q-X-EK 31.5" 1ms QHD Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte AORUS FI32Q-X-EK 31.5" 1ms QHD Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 23.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!

Gamepower Vision V30 32" 1 ms QHD Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Vision V30 32" 1 ms QHD Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Vision V30 32" 1 ms QHD Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 14.879,07 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Kimi VA panelden uzak durun diyor, kimi led paneller sorunlu diyor.
Fikir ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
Son düzenleme: