- Tepki
- 5
3200 TL yi aşmayacak 165hz pivot olabilen monitör önerisi yapabilir misiniz?
https://www.trendyol.com/asus/tuf-g...xDkDWfAcm62hsxGuwdEHAUa_VgOrg6FYaAnokEALw_wcB bu ürün pivot olabiliyor mu acabaPivot özellikli bir monitör istiyorsanız bütçeyi biraz arttırmanız gerekiyor.
Bu ürünü önerebilirim.![]()
Asus TUF Gaming VG24VQR 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Curved Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG24VQR 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Curved Pivot Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG24VQR 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Curved Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mevcut kredi kartimda yeterli limitim zaten mevcut extra kredi çekmek istemiyorum taksitli bir şekilde alırsam aylık ödemem çok ağırlaşıyor nakit geçti elime hemen almak istiyorum.vatanbilgisayardan hocam fibabank kredisi ile ben monitör aldım sende ilgini çekerse bi dene istersen 6 bin kredi çıktı 2 binde ben nakit ödedim msi ve tuf model istediğin özelliklerde güzel monitörler var
Önerdiğiniz ürün pivot bir monitör değil.Reis 3399 tlye gigabayte g24f 2 var pazartesiye kadar boyle fiyat asus yanindan bile gecemez bu monitorun asus almani onermem mantikli sekilde bakinca anlasiliyo problem olabilecegi zaten tuf monitorlerin fiyatlari cok uygun panelde ghosting cok fazla olabiliyor
Sağolasın hocam aldım bu monitörüReis 3399 tlye gigabayte g24f 2 var pazartesiye kadar boyle fiyat asus yanindan bile gecemez bu monitorun asus almani onermem mantikli sekilde bakinca anlasiliyo problem olabilecegi zaten tuf monitorlerin fiyatlari cok uygun panelde ghosting cok fazla olabiliyor
Gigabyte g24f-2 yi aldım hocam nasıldır sizce?Arkadaşın dediği gibi önerdiğimiz modellerin yorumlarında ghosting ve ölü piksel problemi yaşayanlar var. Ama beğenenler de var. Çok temiz bir panel gibi durmuyor. Bütçeyi aşamam pivot lazım derseniz tercih edebilirsiniz. Arthurun önerdiği ürün curved bir ürün. Düz ekran istiyorsanız min fiyatta G3 var. Ama panel problemlerini bilerek alın.
Samsung Odyssey G3 : https://www.amazon.com.tr/dp/B09V5JX3XS?ref_=cm_sw_r_cp_ud_dp_P3990575MNESXJNGN49V
Kaliteli bir ürün. Pivot istemeseydiniz onu önerecektim zaten ben de.Gigabyte g24f-2 yi aldım hocam nasıldır sizce?
Alırken pivot olabiliyor diye düşünerekten almıştım pivot olmuyor mu yaniKaliteli bir ürün. Pivot istemeseydiniz onu önerecektim zaten ben de.
Sağlık olsun yükseklik ayarlanabilmesi bile benim için çok iyiKaliteli bir ürün. Pivot istemeseydiniz onu önerecektim zaten ben de.
Yükseklik ve öne ve arkaya doğru eğilebilriyor 5 ve 20 derece.Sağlık olsun yükseklik ayarlanabilmesi bile benim için çok iyi
Hocam bu monitörde ışık sızmasıyla karşılaşan birini gördünüz mü?Gigabyte modeli hayırlı olsun SS IPS panel ve oc ile 180Hz yapılabiliyor.
![]()
GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
SS IPS nedir ?
Süper Hızlı IPS (SS IPS), görüntü kalitesi ve tepki süresi arasındaki dengeyi ortadan kaldırdı. SuperSpeed IPS, tipik IPS panellerine oldukça benzer, ancak daha ince sıvı kristal katmanı ve daha yüksek sürüş voltajı ile SS IPS, tipik IPS'ye kıyasla yanıt süresi açısından 4 kat daha hızlıdır.
Bir kaç yoruma denk geldim ama önerdiğim kişilerden kötü bir yorum gelmedi monitörden.Hocam bu monitörde ışık sızmasıyla karşılaşan birini gördünüz mü?
Hocam yorumları bir şekilde atma imkanınız var mı?Bir kaç yoruma denk geldim ama önerdiğim kişilerden kötü bir yorum gelmedi monitörden.
Hocam şuanda bulabilme şansım yok çünkü Gist deyim.Hocam yorumları bir şekilde atma imkanınız var mı?
Ooo hocam Taner hocayı da görmüşsünüzdür.O zaman sonra bakarız size iyi eğlenceler.Hocam şuanda bulabilme şansım yok çünkü Gist deyim.