3200TL 165hz monitör önerisi?

bur5kbayr3m

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
3200 TL yi aşmayacak 165hz pivot olabilen monitör önerisi yapabilir misiniz?

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,118
Pivot özellikli bir monitör istiyorsanız bütçeyi biraz arttırmanız gerekiyor.
Bu ürünü önerebilirim.

KS

bur5kbayr3m

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Pivot özellikli bir monitör istiyorsanız bütçeyi biraz arttırmanız gerekiyor.
Bu ürünü önerebilirim.
https://www.trendyol.com/asus/tuf-g...xDkDWfAcm62hsxGuwdEHAUa_VgOrg6FYaAnokEALw_wcB bu ürün pivot olabiliyor mu acaba

veslion

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
vatanbilgisayardan hocam fibabank kredisi ile ben monitör aldım sende ilgini çekerse bi dene istersen 6 bin kredi çıktı 2 binde ben nakit ödedim msi ve tuf model istediğin özelliklerde güzel monitörler var

KS

bur5kbayr3m

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
vatanbilgisayardan hocam fibabank kredisi ile ben monitör aldım sende ilgini çekerse bi dene istersen 6 bin kredi çıktı 2 binde ben nakit ödedim msi ve tuf model istediğin özelliklerde güzel monitörler var
Mevcut kredi kartimda yeterli limitim zaten mevcut extra kredi çekmek istemiyorum taksitli bir şekilde alırsam aylık ödemem çok ağırlaşıyor nakit geçti elime hemen almak istiyorum.

Kawun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Reis 3399 tlye gigabayte g24f 2 var pazartesiye kadar boyle fiyat asus yanindan bile gecemez bu monitorun asus almani onermem mantikli sekilde bakinca anlasiliyo problem olabilecegi zaten tuf monitorlerin fiyatlari cok uygun panelde ghosting cok fazla olabiliyor

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Reis 3399 tlye gigabayte g24f 2 var pazartesiye kadar boyle fiyat asus yanindan bile gecemez bu monitorun asus almani onermem mantikli sekilde bakinca anlasiliyo problem olabilecegi zaten tuf monitorlerin fiyatlari cok uygun panelde ghosting cok fazla olabiliyor
Önerdiğiniz ürün pivot bir monitör değil.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Arkadaşın dediği gibi önerdiğimiz modellerin yorumlarında ghosting ve ölü piksel problemi yaşayanlar var. Ama beğenenler de var. Çok temiz bir panel gibi durmuyor. Bütçeyi aşamam pivot lazım derseniz tercih edebilirsiniz. Arthurun önerdiği ürün curved bir ürün. Düz ekran istiyorsanız min fiyatta G3 var. Ama panel problemlerini bilerek alın.
Samsung Odyssey G3 : https://www.amazon.com.tr/dp/B09V5JX3XS?ref_=cm_sw_r_cp_ud_dp_P3990575MNESXJNGN49V

KS

bur5kbayr3m

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Sağolasın hocam aldım bu monitörü

KS

bur5kbayr3m

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Arkadaşın dediği gibi önerdiğimiz modellerin yorumlarında ghosting ve ölü piksel problemi yaşayanlar var. Ama beğenenler de var. Çok temiz bir panel gibi durmuyor. Bütçeyi aşamam pivot lazım derseniz tercih edebilirsiniz. Arthurun önerdiği ürün curved bir ürün. Düz ekran istiyorsanız min fiyatta G3 var. Ama panel problemlerini bilerek alın.
Samsung Odyssey G3 : https://www.amazon.com.tr/dp/B09V5JX3XS?ref_=cm_sw_r_cp_ud_dp_P3990575MNESXJNGN49V
Gigabyte g24f-2 yi aldım hocam nasıldır sizce?

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Gigabyte modeli hayırlı olsun SS IPS panel ve oc ile 180Hz yapılabiliyor.

SS IPS nedir ?

Süper Hızlı IPS (SS IPS), görüntü kalitesi ve tepki süresi arasındaki dengeyi ortadan kaldırdı. SuperSpeed IPS, tipik IPS panellerine oldukça benzer, ancak daha ince sıvı kristal katmanı ve daha yüksek sürüş voltajı ile SS IPS, tipik IPS'ye kıyasla yanıt süresi açısından 4 kat daha hızlıdır.

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Gigabyte modeli hayırlı olsun SS IPS panel ve oc ile 180Hz yapılabiliyor.

SS IPS nedir ?

Süper Hızlı IPS (SS IPS), görüntü kalitesi ve tepki süresi arasındaki dengeyi ortadan kaldırdı. SuperSpeed IPS, tipik IPS panellerine oldukça benzer, ancak daha ince sıvı kristal katmanı ve daha yüksek sürüş voltajı ile SS IPS, tipik IPS'ye kıyasla yanıt süresi açısından 4 kat daha hızlıdır.
Hocam bu monitörde ışık sızmasıyla karşılaşan birini gördünüz mü?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri