Öneri 326,99 TL Ye Bu Hoparlör Alınır Mı ?

Lorx61

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Arkadaşlar herkese hayırlı geceler linkini bıraktığım hoparlör alınır mı baya bir kişi satın almış olumlu yorumları var birde size sorayım dedim oyun ve müzik için kullanacağım

NOT: birkaç gün önce Dark SP215 modeli olan ses sistemini almıştım fakat bu ses sistemi sadece müzik için iyi ve sesi %20 üstünde tutmanız gerekiyor altına çekince sesde kopmalar ve kesilmeler oluyor bende bunu iade edip attığım hoparlörü ve mouse pad almayı düşünüyorum

forumçatlatan048

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10

Arkadaşlar herkese hayırlı geceler linkini bıraktığım hoparlör alınır mı baya bir kişi satın almış olumlu yorumları var birde size sorayım dedim oyun ve müzik için kullanacağım

NOT: birkaç gün önce Dark SP215 modeli olan ses sistemini almıştım fakat bu ses sistemi sadece müzik için iyi ve sesi %20 üstünde tutmanız gerekiyor altına çekince sesde kopmalar ve kesilmeler oluyor bende bunu iade edip attığım hoparlörü ve mouse pad almayı düşünüyorum

Çok performans beklentin yoksa alınır.

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148

Hocam temudan soundbar almanızı öneririm oda aynı çıkabilir,mousepad olarak classe pro öneririm.

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
hocam peki bunu öneriyor musunuz yani şuan kullandığım gibi sorunlar çıkartır mı yoksa ?
Yok hocam arada çok fark var sizinki çin malı çakma birşey benim attığım 6w soundbar arada tofaş-ferrari kadar fark var.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri