Selamlar Dostlar,
Ben yazılım geliştiriciyim. Macbook Pro M1 Pro makine kullanıyorum. Bildiğiniz üzere bu pcye max 2 monitör bağlanabiliyor. Frontend tarafıyla işim olmuyor genelde, ama yinede frontend tarafınada geliştirme yapıyorum. O yüzden renk de önem arz ediyor. Bu sebeplerden geniş bir monitör bakıyorum. En son araştırmalarımda aşağıdaki 2 monitör arasında kaldım. Arasında 2 bin ₺ bir fark var. Nedenini anlamadım ikisi veya bunlara alternatif bir monitör önerebilir misiniz ?
Ben yazılım geliştiriciyim. Macbook Pro M1 Pro makine kullanıyorum. Bildiğiniz üzere bu pcye max 2 monitör bağlanabiliyor. Frontend tarafıyla işim olmuyor genelde, ama yinede frontend tarafınada geliştirme yapıyorum. O yüzden renk de önem arz ediyor. Bu sebeplerden geniş bir monitör bakıyorum. En son araştırmalarımda aşağıdaki 2 monitör arasında kaldım. Arasında 2 bin ₺ bir fark var. Nedenini anlamadım ikisi veya bunlara alternatif bir monitör önerebilir misiniz ?
Dell U3421WE 34" 5 ms WQHD Curved IPS Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell U3421WE 34" 5 ms WQHD Curved IPS Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell U3421WE 34" 5 ms WQHD Curved IPS Monitör özelliklerini incele, 27.729,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Dell P3421WM 34" 8 ms IPS Curved Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell P3421WM 34" 8 ms IPS Curved Monitör fiyatlarını Akakçe ile takip et! Dell P3421WM 34" 8 ms IPS Curved Monitör özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com