Kanka 34 inçi napicanMerhabalar arkadaşlar ;
10-12 Bin TL civarında 34 inç monitör tavsiyelerinizi bekliyorum. Eğer kullanan arkadaşlar da var ise daha iyi olur tabi ki monitör hakkındaki yorumları çok önemli olabilir benim için![]()
34 inç monitör kullanmak istiyorum. Dostum hem büyük olması itibariyle hem de işlemciden kaynaklanan darboğazı ortadan kaldırmak amaçlı istiyorum.Kanka 34 inçi napican
Mantıklı atiyim hemen34 inç monitör kullanmak istiyorum. Dostum hem büyük olması itibariyle hem de işlemciden kaynaklanan darboğazı ortadan kaldırmak amaçlı istiyorum.
4070 ekran kartı aldım 1080p de oyun oynuyorum 5600x işlemcim var işlemciye 1080p de darboğaz yapıyor ekran kartı işlemciyi değiştirmek yerine monitör alayım diyorum. Daha sonra Am5 sokete geçmeyi planlıyorum.Mantıklı atiyim hemen
Monitörler 2k ama haberin olsun bu fiyata 34 inç 1k imkansız pikselleri sayarsin4070 ekran kartı aldım 1080p de oyun oynuyorum 5600x işlemcim var işlemciye 1080p de darboğaz yapıyor ekran kartı işlemciyi değiştirmek yerine monitör alayım diyorum. Daha sonra Am5 sokete geçmeyi planlıyorum.
çok teşekkür ederim dostum bunları inceleyeyim ben duruma göre bişey yazarımMonitörler 2k ama haberin olsun bu fiyata 34 inç 1k imkansız pikselleri sayarsin
![]()
GIGABYTE M34WQ 34" 144Hz 1ms HDMI DP USB KVM HDR Ready WQHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE M34WQ 34" 144Hz 1ms HDMI DP USB KVM HDR Ready WQHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile M34WQ ITOPYA'dawww.itopya.com
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
![]()
AOC CU34G2 34" 1ms WQHD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC CU34G2 34" 1ms WQHD Freesync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC CU34G2 34" 1ms WQHD Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 16.000,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
ViewSonic VX3418-2KPC 34" 1ms WQHD Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic VX3418-2KPC 34" 1ms WQHD Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic VX3418-2KPC 34" 1ms WQHD Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 13.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bunları bulabildim sabah bir kaç moderatörler bakarlar onlarda atarlar ben sadece özelliklerine bakıp aralarından seçtim 34 inç 2k 100hz üzeri olsa yeter ama yinede bir arastirin isterseniz ben bir kaç arkadaş etiketliycem onlarda atarlar monitör rica ederimçok teşekkür ederim dostum bunları inceleyeyim ben duruma göre bişey yazarım![]()
@NotHappy @Sahuraka @GreeweMerhabalar arkadaşlar ;
10-12 Bin TL civarında 34 inç monitör tavsiyelerinizi bekliyorum. Eğer kullanan arkadaşlar da var ise daha iyi olur tabi ki monitör hakkındaki yorumları çok önemli olabilir benim için![]()
Tamamdır. teşekkür ederim dostum