34 Inç Monitör Tavsiyesi

Attalos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Merhabalar arkadaşlar ;

10-12 Bin TL civarında 34 inç monitör tavsiyelerinizi bekliyorum. Eğer kullanan arkadaşlar da var ise daha iyi olur tabi ki monitör hakkındaki yorumları çok önemli olabilir benim için :)

silentflex

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
207
Merhabalar arkadaşlar ;

10-12 Bin TL civarında 34 inç monitör tavsiyelerinizi bekliyorum. Eğer kullanan arkadaşlar da var ise daha iyi olur tabi ki monitör hakkındaki yorumları çok önemli olabilir benim için :)
Kanka 34 inçi napican

KS

Attalos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Mantıklı atiyim hemen
4070 ekran kartı aldım 1080p de oyun oynuyorum 5600x işlemcim var işlemciye 1080p de darboğaz yapıyor ekran kartı işlemciyi değiştirmek yerine monitör alayım diyorum. Daha sonra Am5 sokete geçmeyi planlıyorum.

silentflex

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
207
4070 ekran kartı aldım 1080p de oyun oynuyorum 5600x işlemcim var işlemciye 1080p de darboğaz yapıyor ekran kartı işlemciyi değiştirmek yerine monitör alayım diyorum. Daha sonra Am5 sokete geçmeyi planlıyorum.
Monitörler 2k ama haberin olsun bu fiyata 34 inç 1k imkansız pikselleri sayarsin

KS

Attalos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Monitörler 2k ama haberin olsun bu fiyata 34 inç 1k imkansız pikselleri sayarsin

çok teşekkür ederim dostum bunları inceleyeyim ben duruma göre bişey yazarım :)

silentflex

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
207
çok teşekkür ederim dostum bunları inceleyeyim ben duruma göre bişey yazarım :)
Bunları bulabildim sabah bir kaç moderatörler bakarlar onlarda atarlar ben sadece özelliklerine bakıp aralarından seçtim 34 inç 2k 100hz üzeri olsa yeter ama yinede bir arastirin isterseniz ben bir kaç arkadaş etiketliycem onlarda atarlar monitör rica ederim

Merhabalar arkadaşlar ;

@NotHappy @Sahuraka @Greewe

KS

Attalos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Bunları bulabildim sabah bir kaç moderatörler bakarlar onlarda atarlar ben sadece özelliklerine bakıp aralarından seçtim 34 inç 2k 100hz üzeri olsa yeter ama yinede bir arastirin isterseniz ben bir kaç arkadaş etiketliycem onlarda atarlar monitör rica ederim

@NotHappy @Sahuraka @Greewe
Tamamdır. teşekkür ederim dostum :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri