Soru 3500 Fiyatlarına Yakın Monitör

berkfenerio

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar 3500 -300 +300 olacak şekilde bir monitör arıyorum 144hz-165hz ,ips ekran özelliklerine sahip monitörlere baktım fakat karar veremedim.

Aslında bu ürünü tercih edecektim ama üründe sarı renklerde problem yaşadıklarına dair şikayetler ve ışık sızması yaşayanlar vardı. Bilgisi olanlar ya da monitöre sahip olanlar tecrübesini paylaşabilir mi ya da bundan daha iyi olduğunu düşündüğünüz bir monitörü de önerirseniz güzel olabilir.

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682

Arkadaşlar 3500 -300 +300 olacak şekilde bir monitör arıyorum 144hz-165hz ,ips ekran özelliklerine sahip monitörlere baktım fakat karar veremedim.

Aslında bu ürünü tercih edecektim ama üründe sarı renklerde problem yaşadıklarına dair şikayetler ve ışık sızması yaşayanlar vardı. Bilgisi olanlar ya da monitöre sahip olanlar tecrübesini paylaşabilir mi ya da bundan daha iyi olduğunu düşündüğünüz bir monitörü de önerirseniz güzel olabilir.
herkesin başına geleceğini sanmıyorum o problemi bence asus alınabilr

KS

berkfenerio

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bu bütçe de en iyisi olarak bu var arkadaşım kullanıyor herhangi bir şikayeti olmadı.
Anladım çok teşekkürler

herkesin başına geleceğini sanmıyorum o problemi bence asus alınabilr
Teşekkürler sanırım bir başka öneri gelmezse fikrim değişmezse yarın siparişi vereceğim

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,460

Bu da alternatif olabilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri