Min 144Hz almayı düşünüyorum geleceğe yatırım olması için. Bu bütçeye maalesef 144Hz IPS monitör yok. VA panele de güvenemiyorum ancak başka tercih yok. Genelde hikayeli oyunlar oynuyorum. İkinci el hiç istemiyorum. Şu anlık bunu düşünüyorum. Acil lazım indirim dönemi beklemeyi istemiyorum.
www.akakce.com
Genel olarak VA panellerde ghosting olduğunu biliyorum ama başka çare yok. VA panel olup ghostingi az ve veya olmayan monitör istiyorum.
Edit: Şu anda bunu almayı düşünüyorum yazılara bakınca sorunsuz görünüyor. PC Hocası incelemesini de izleyeceğim.
www.teknosa.com

GameBooster GB-2420FF 23.8" 1 ms Full HD G-Sync FreeSync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameBooster GB-2420FF 23.8" 1 ms Full HD G-Sync FreeSync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameBooster GB-2420FF 23.8" 1 ms Full HD G-Sync FreeSync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.599,48 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Genel olarak VA panellerde ghosting olduğunu biliyorum ama başka çare yok. VA panel olup ghostingi az ve veya olmayan monitör istiyorum.
Edit: Şu anda bunu almayı düşünüyorum yazılara bakınca sorunsuz görünüyor. PC Hocası incelemesini de izleyeceğim.

HP 9FM22AA X24C Oyuncu Monitörü Fiyatı ve Özellikleri
HP 9FM22AA X24C Oyuncu Monitörü fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. HP 9FM22AA X24C Oyuncu Monitörü en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.

Son düzenleme: