Xl olursa daha önemli olur ve kaliteli tabi ki. ağırlıklı csgo oynuyorum bütçem 350 civarı
Xl değilde l boyutta klasse aquacontrol veya klasse longteng var hybrid yüzeyXl olursa daha önemli olur ve kaliteli tabi ki. ağırlıklı csgo oynuyorum bütçem 350 civarı
3 tür yüzey var hocamsıkıntı şu mause padleri çok detaylı bilmiyorum
o zaman hybrid almak daha mantıklı. önerdiğinize bir bakıcam benim aklımda da klasse var. Ve önerdiğinizin siyah rengi var mı göremedim de3 tür yüzey var hocam
Speed- mouse üzerinde kayar eğer kalitesizse mouse kontrolü zordur
Control- Mouse daha yavaş ilerler ve daha kontrollüdür
Hybrid- İkisi arasında bir kullanım verir, benim önerim budur (Klasse Aqua Control 2 Amazon üzerinden)
Bütçeniz artarsa ki o kadar artamaz herhalde şu var bu baya iyio zaman hybrid almak daha mantıklı. önerdiğinize bir bakıcam benim aklımda da klasse var
aslında o kadar da çıkar bütçem. aklımda ki fiyat 350 idiBütçeniz artarsa ki o kadar artamaz herhalde şu var bu baya iyi
X-Raypad Aqua Control 2 AC2 Oyun Mouse Pad, Mükemmel Hız ve Kontrol Özelliğine Sahip Ultra Yüksek Hassasiyetli Mouse Pad, Tutarlı X ve Y Kayma, Düşük DPI Gereksinimli Fps Oyuncular için Tasarlandı https://www.amazon.com.tr/dp/B09QGL1DYC?ref_=cm_sw_r_apin_dp_S08GCZ0P080DVEG706PS
Hep markasız kullandınız galiba doğru muyum?aslında o kadar da çıkar bütçem. aklımda ki fiyat 350 idi
https://www.akakce.com/mouse-pad/en-ucuz-steelseries-qck-edge-large-fiyati,388645463.html bunu kullandım uzun yıllarHep markasız kullandınız galiba doğru muyum?
Hybrid yüzey denemenizi öneririm, amazondan alın beğenmezseniz iade edebilirsiniz bu arada klassenin indirimi saat 24.00da biticek ama bütçem yeter diyosunuz xraypad aqua control 2 alın 550 tl olanı
aklıma xraypad yattı başka arkadaşalar da öneri yapmaz ise onu alacağımHybrid yüzey denemenizi öneririm, amazondan alın beğenmezseniz iade edebilirsiniz bu arada klassenin indirimi saat 24.00da biticek ama bütçem yeter diyosunuz xraypad aqua control 2 alın 550 tl olanı
Hocam bu bütçede yapılabilecek öneriler steelseries klasse ve glorious başkada pad yok ama xraypad hepsinden kaliteli yani qck felan önericekleraklıma xraypad yattı başka arkadaşalar da öneri yapmaz ise onu alacağım
evet incelemesini izledim benim de aklıma yattıHocam bu bütçede yapılabilecek öneriler steelseries klasse ve glorious başkada pad yok ama xraypad hepsinden kaliteli yani qck felan önericekler
Xraypad inceleme
Hayırlı olsun hocamevet incelemesini izledim benim de aklıma yattı
Sipariş veriyorum şimdi konuyu kapatabilirsiniz. Teşekkürler
TeşekkürlerHayırlı olsun hocam