Soru 35K Laptop Önerisi

hancock62

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
İşlemci
İntel
Ekran Kartı
Rtx
Ders ve oyun için laptop araştırıyordum. Bu 3 laptop arasında kaldim sizce hangisini almalıyim ya da başka bir öneriniz var mı?

KS

hancock62

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Isınma sorunu kalktı ve şuanda en iyi soğutmalardan birine sahip denilebilir. Eğer taksitle alıcaksan amazonda 6 ay vade farksız şu model var.
ve laptop.com a göre amazondan alman daha iyi
Ekran kalitesi nasıl?

Isınma sorunu kalktı ve şuanda en iyi soğutmalardan birine sahip denilebilir. Eğer taksitle alıcaksan amazonda 6 ay vade farksız şu model var.
ve laptop.com a göre amazondan alman daha iyi
Birde bunu gördüm diğer model bunun farkı var mı?

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
Yukarda senin attığın laptopla tek farkı renk. Ekran kalitesi olarak diğer modellere göre biraz geri düşüyor fakat işlemci ve ekran kartı konusunda öne geçiyor. Şuanda alabileceğin en iyi laptoplardan bir tanesi.

KS

hancock62

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Yukarda senin attığın laptopla tek farkı renk. Ekran kalitesi olarak diğer modellere göre biraz geri düşüyor fakat işlemci ve ekran kartı konusunda öne geçiyor. Şuanda alabileceğin en iyi laptoplardan bir tanesi.
Ekran kalitesinde çok mu fark var? Film ya da youtubedan video izlenmiyecek kadar kötü mü ekran kalitesi?

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
İnternetten inceleme videolarına bakabilirsin. Kendim kullanmadığım için o kadar bilgim yok.

Zendaya

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
65

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri