35K MONİTÖR HARİÇ SİSTEM TAVSİYESİ

nalyecsene

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba arkadaşlar öncelikle, uzun yıllardır oyuncu notebook kullanan bir insanım üniversite kaynaklı. Artık oyun performansları ve bir kaç alanda kodlama yapmamdan kaynaklı yeterli gelmemeye başladı. Bütçem 30-35k arası monitör ve ekipman hariç sıvı soğutmalı bir sistem tavsiyesi rica ediyorum. Genelde valorant cs go tarzı fps oyunları ve nadirende olsa mortal kombat tarzı hikayeli oyunlar oynuyorum. Sıkça visiual studio ve render alıyorum. Tavsiyeleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Öneri;

Yapılması gereken Özelleştirmeler;
GIGABYTE X570 AORUS PRO AM4 AMD RYZEN 3 DDR4 ANAKART
GOODRAM 1TB PX500 2050/1650MB NVMe PCIe M.2 SSD
COOLER MASTER ML240 ILLUSION ARGB SIVI SOĞUTUCU + LGA 1700 KIT HEDİYE

KS

nalyecsene

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Öneri;

Yapılması gereken Özelleştirmeler;
GIGABYTE X570 AORUS PRO AM4 AMD RYZEN 3 DDR4 ANAKART
GOODRAM 1TB PX500 2050/1650MB NVMe PCIe M.2 SSD
COOLER MASTER ML240 ILLUSION ARGB SIVI SOĞUTUCU + LGA 1700 KIT HEDİYE
Teşekkür ediyorum.

KS

nalyecsene

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
diğer arkadaşların önerilerini bekleyin lütfen şuanda işde olduğum için bazı sistem sitelerine giremiyorum eset oyun olarak algılıyor belki diğer sitelerde daha uyguna yada daha iyisi vardır.
Yok almak için bir sürem var zaten hemen bugün ya da bu hafta içi sipariş veremeyeceğim.

KS

nalyecsene

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,483
SOĞUTUCU BUNUNLA

RAM BUNUNLA DEĞİŞEBİLİR O ZAMAN.

KS

nalyecsene

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Cevaplar için teşekkür ediyorum, biraz belki haddimi aşacağım fakat kasa toplama hakkında bilgim yok hazır monteli şekilde gelmesi ve mümkünse n11 ile parça almayacağım bir yer olursa çok daha mükemmel olur ama yine de çok çok teşekkür ediyorum.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,483
Cevaplar için teşekkür ediyorum, biraz belki haddimi aşacağım fakat kasa toplama hakkında bilgim yok hazır monteli şekilde gelmesi ve mümkünse n11 ile parça almayacağım bir yer olursa çok daha mükemmel olur ama yine de çok çok teşekkür ediyorum.
O şekilde pahalıya gelir ve mantıklı değil bence ayrı yerlerden toplayın parça birleştirmeyi bir bilgisayarcıya gidip yaptırabilirsin ben o şekilde yaptım ayrı ayrı alıp kendim birleştirdim yine forumdan iki kişiye de o şekilde toplama yaptık ve onlardan 1 bilgisayarcıda birleştirme yaptırdı.

AMA İLLA HAZIR OLACAKSA BU ALINABİLİR. TABİ TEK TEK TOPLAMAYA GÖRE PARÇA KALİTESİ BİRAZ DÜŞÜK.
Screenshot (30).png

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri