360 Hz Monitörden 360Hz Alamıyorum

yavuzhoca

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhabalar,

Kısa süre önce Asus 360 hz 1080p 1 ms monitör aldım fakat monitörü hiç bir şekilde açamadım ve kullanamadım eski monitörümün hdmi kablosunu kullandığımda monitör 240 hz olarak çalıştı Ve yeni gelen monitörün display kablosunu eski monitörüme taktığımda oda 165 olarak sorunsuz çalıştı fakat asusun kablosunu Asusa taktığımda ise ne yazık ki monitör no signal diyerek yanıt vermeyi kesiyor, lütfen yardımcı olabilir misiniz?

Not; Asus monitörünün içinden çıkan HDMI kablosu ve DP kablosunuda denedim fakat açılmadı.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
Merhabalar kısa süre önce Asus 360 hz 1080p 1 ms monitör aldım fakat monitörü hiç bir şekilde açamadım ve kullanamadım eski monitörümün hdmi kablosunu kullandığımda monitör 240 hz olarak çalıştı. Ve yeni gelen monitörün display kablosunu eski monitörüme taktığımda oda 165 olarak sorunsuz çalıştı fakat asusun kablosunu Asusa taktığımda ise ne yazık ki monitör no signal diyerek yanıt vermeyi kesiyor, lütfen yardımcı olabilir misiniz

Not; Asus monitörünün içinden çıkan HDMI kablosu ve DP kablosunuda denedim fakat açılmadı.
Dp 2.1 kablo almanız lazım

KS

yavuzhoca

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Aldım ekran kartına takıyorum girişler doğru yerde menüden dp hdmi geçişlerini denedim olmadı

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri