Yardım 38.999 TL AMD 7600X + RX 7800 XT Ddr5 Sistemli Pcyi Satın Aldım Ama Az Fps Alıyorum

tugayyy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
pc hocasının 2 gün önceki videosundaki sistemi satın almıştım bugün geldi bios ayarlarını falan her şeyi yaptım montajı da yaptım bi oyun indireyip deniyeyim dedim cs2yi şimdi kurdum low ayarlarda bile 30 fps gösteriyor bir şey mi kaçırdım yardımcı olabilirmisiniz

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
pc hocasının 2 gün önceki videosundaki sistemi satın almıştım bugün geldi bios ayarlarını falan her şeyi yaptım montajı da yaptım bi oyun indireyip deniyeyim dedim cs2yi şimdi kurdum low ayarlarda bile 30 fps gösteriyor bir şey mi kaçırdım yardımcı olabilirmisiniz
Evet birsey kacirmissin 30 fps imkansiz. Driverlari kurdun mu?

KS

tugayyy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Evet birsey kacirmissin 30 fps imkansiz. Driverlari kurdun mu?
hocam driverleri kurdum hatta gittim bilgisayarcıya adamın orda taktık her şeyi 500 fps aldım direkt düzeldi sanıp eve geldim kendi evimde taktım tekrardan 12 fpslere geldi kafayı yemek üzereyim

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
hocam driverleri kurdum hatta gittim bilgisayarcıya adamın orda taktık her şeyi 500 fps aldım direkt düzeldi sanıp eve geldim kendi evimde taktım tekrardan 12 fpslere geldi kafayı yemek üzereyim
başka prize takıp dene belki o prizin elektiriği düşüktür

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri