3800 TL Kulaklık Önerisi

TayfunBey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Selam Arkadaşlar,

Max bütçem 3800 tl istediğim kulaklık türü ses kalitesi mükemmel olsun ve mikrafon da güzel olsun istiyorum wirelesslar var onlara da boşuna para vermek istemiyorum kabloludakiler daha performanslı diyorlar ses kartlı falan olursa güzel olur ve neden onu almalıyım listelerseniz çok daha güzel olur şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

Moderatörün son düzenlenenleri:

silentflex

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
207
Arkadaşlar max bütçem 3800 tl istediğim kulaklık türü ses kalitesi mükemmel olsun ve mikrafon da güzel olsun istiyorum wirelesslar var onlara da boşuna para vermek istemiyorum kabloludakiler daha performanslı diyorlar ses kartlı falan olursa güzel olur ve neden onu almalıyım listelerseniz çok daha güzel olur şimdiden teşekkürlerimi sunarım.
@Greewe_Greew

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Arkadaşlar max bütçem 3800 tl istediğim kulaklık türü ses kalitesi mükemmel olsun ve mikrafon da güzel olsun istiyorum wirelesslar var onlara da boşuna para vermek istemiyorum kabloludakiler daha performanslı diyorlar ses kartlı falan olursa güzel olur ve neden onu almalıyım listelerseniz çok daha güzel olur şimdiden teşekkürlerimi sunarım.
V2pro yada v2x + hyperx quadcast

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986

mikrofonu iyi olan düzgün kulaklık bu var hocam, ses konusunda başarılı.

KS

TayfunBey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Arkadaş susayım susayım diyorum ama artık yeter valla birader kendi param sanane bahanesine yatarsan perma yemeyi göze alırım anlamıyorum ben sizi bu kadar parayı nereden buluyorsunuz hiç mi utanmıyorsunuz bu paraları bunun için harcamayı o parayı bulamayanlar da var 200-300 liralık bir kulaklık ne işini görmesin o 3800e çok rahat ddr4 sistem toplarsın Allah o sana verdiği nimetin hesabını soracak Aslan parçası haberin olsun
Kardeşim asgari ucretle calisiyorum 2 yildir ben hayalini kurdugum bilgisayari topladim bu seni gram ilgilendirmiyor istersem 10.000 tl veririm sana zarar veren şey benim iyi bir kulaklık arayışı içinde olmam mı yoksa sizin koyun gibi birilerine sataşma isteği midir anlamış değilim.

KS

TayfunBey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23

mikrofonu iyi olan düzgün kulaklık bu var hocam, ses konusunda başarılı.
Anladım ses kalitesi nasıl peki

Hiçbir şekilde 3800TL bir kulaklığa verilmez diyorum o paradan kısılıp daha verimli harcanabilir diyorum
kardeşim ben senden yardım istemedim. Konuşma tarzını düzelt ilk önce ondan sonra insanlara yardım et. benim günahım sevabım sana değil sen sorgulayamazsın istediğim şeye de istediğim parayı veririm

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986

kardeşim ben senden yardım istemedim. Konuşma tarzını düzelt ilk önce ondan sonra insanlara yardım et. benim günahım sevabım sana değil sen sorgulayamazsın istediğim şeye de istediğim parayı veririm
güzel hocam ses kalitesi

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
189

Kys

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954

V2x quadcast tercih ederdim hem daha guzel gorunur masa hemde cogu kulakliklarin mikrofonundan iyi

KS

TayfunBey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
V2x quadcast tercih ederdim hem daha guzel gorunur masa hemde cogu kulakliklarin mikrofonundan iyi
Biliiyorum reis te işte kulaklıkla daha rahat ederim gibi masam biraz küçük 2 monitör daha kurmadım bugün kurulu gelir muhtemelen kulaklık için yerim olmasına gerek yok sandalyeye asarım o yüzden diyorum güzel bi kulaklık olsa da alsam diye de işte bulamıyorum forumlara yazınca yoko yani kötü yok bu yanı normalde logitech g733 alıcaktım o kötüymüş sonra bakındım razer blackshark v2 pro ve v3 ü önerdiler

Biliiyorum reis te işte kulaklıkla daha rahat ederim gibi masam biraz küçük 2 monitör daha kurmadım bugün kurulu gelir muhtemelen kulaklık için yerim olmasına gerek yok sandalyeye asarım o yüzden diyorum güzel bi kulaklık olsa da alsam diye de işte bulamıyorum forumlara yazınca yoko yani kötü yok bu yanı normalde logitech g733 alıcaktım o kötüymüş sonra bakındım razer blackshark v2 pro ve v3 ü önerdiler
Steelseries arctis 5 almak istiyordum oda pahalılanmış bir türlü indirim yok

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954

Steelseries arctis 5 almak istiyordum oda pahalılanmış bir türlü indirim yok
Aslinda mic tutuculari var 1 tane alirsin yukardan asagiya sarkitirsin isin oldgu zaman kendime cekersin isin olmadigi zaman yukarda seni rahatsiz etmez kulaklik bence yuksek butcede sadece kulaklik olarak kullanilmali

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri