- Tepki
- 2
38 40 bin tl arası sistem tavsiyeniz var mı 4070ti li ve am5 bir sistem düşünüyorum ssd elimde olduğu için hesaba katılmayacak sadece kasa toplanacaktır.
ssd m2 mi normal mi 2ssd takamazmısınız?38 40 bin tl arası sistem tavsiyeniz var mı 4070ti li ve am5 bir sistem düşünüyorum ssd elimde olduğu için hesaba katılmayacak sadece kasa toplanacaktır.
38 40 bin tl arası sistem tavsiyeniz var mı 4070ti li ve am5 bir sistem düşünüyorum ssd elimde olduğu için hesaba katılmayacak sadece kasa toplanacaktır.
m2 2 tb ssd var elimdes
ssd m2 mi normal mi 2ssd takamazmısınız?
Alınmaz o rakamlara çıkarsa 7700x bile zorlanabilirken DDR4 ve 12500 e 43K verilmezböyle seçerek alNOVA-4070Ti / INTEL i5-13400F / ASUS TUF GAMING GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
NOVA-4070Ti oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 4070Ti ekran kartı ve Core i5-12400F ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Ekli dosyayı görüntüle 19414
bence verilir intel tarafı daha iyi düşüncesindeyimAlınmaz o rakamlara çıkarsa 7700x bile zorlanabilirken DDR4 ve 12500 e 43K verilmez
DDR5 ve daha güçlü işlemci 7600 4K daha uygun fiyata alınabiliyorken hiç bir türlü verilmezbence verilir intel tarafı daha iyi düşüncesindeyim
fikir sunmak yasak mı oldu?DDR5 ve daha güçlü işlemci 7600 4K daha uygun fiyata alınabiliyorken hiç bir türlü verilmez
Yasak diyen oldu mu ?fikir sunmak yasak mı oldu?
sürekli bir amd övgün var tamam iyi olabilir bu haliyle ben olsam ddr4 devamYasak diyen oldu mu ?
AMD övgüm yok burda INTEL stabilitesinden bahseden ilk kişilerdenim sen zamanında AMD işlemcileri överken ben o zaman da INTEL stabilitesinden bahsediyordum ama bu stabilite DDR5 den DDR4 düşecek ve daha düşük bir işlemci olan INTEL e 4k fazla para vermeye değecek bir stabilite değilsürekli bir amd övgün var tamam iyi olabilir bu haliyle ben olsam ddr4 devam
bana göre öyleAMD övgüm yok burda INTEL stabilitesinden bahseden ilk kişilerdenim sen zamanında AMD işlemcileri överken ben o zaman da INTEL stabilitesinden bahsediyordum ama bu stabilite DDR5 den DDR4 düşecek ve daha düşük bir işlemci olan INTEL e 4k fazla para vermeye değecek bir stabilite değil