3D Max İçin Bilgisayar Önerisi

Architectt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
3dmax ve mimari programları rahatlıkla çalıştırabilecek masaüstü bilgisayar araştırması yapıyorum bu konuda önerilerinizi almak istiyorum

Merhaba, 6000 civarında render alabilecek photoshop revit lumion rhino gibi programları hiç kasılmadan çalıştıracak bir masaüstü bilgisayar toplamak istiyorum bana önerilen parçaları buraya yazıyorum bu parçalar uyumlu çalışabilirmi ve kasa monitör gibi eksik parçalarda öneride bulunabilirmisiniz yardımcı olursanız çok sevinirim.

İşlemci- ıntel core i7 6800k 3.4ghz 15mb
Anakart- msı x99a raider 3333mhz (oc)
Bellek- corsair 16gb (2x8gb) vengeance led ddr4 3200 mhz cl 16
Ekran kartı- asus geforce gtx1060 dual oc 3gb 192 bit
Ssd- kingston 480 gb hyperx savage 560/530
Güç kaynağı- corsair cx750 m 750w 80+bronz yarı modüler

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba 6. nesil x99 sistemler yani çıkan Ryzen serisine göre render de biraz geride kaldı. Eğer intel sistem almak istiyorsanız yaz ortasını bekleyin malum Intel yeni işlemcileri çıkacak hem şuanki piyasada olanların fiyatı düşer hemde daha yüksek performans sağlayan ürünler çıkar. SSD olarak Samsung öneriyorum850 EVO/PRO. Evet şuanki sistem de iyi iş yapar ama aynı fiyata daha yüksek performans alma ihtimalin var. Ayrıca kullandığın programlarda son render işleminde işlemci önemli fakat tasarım arasında düzenleme yani anlık render de ekran kartı ön planda bu yüzden minimum render sistemde 1070 öneriyorum.

KS

Architectt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Teşekkürler birde kasa soğutucu gibi özellikle monitörde benim için önemli bulamadığım parçalar içinde önerileriniz varmı

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
En kötü HD 1920 1080 monitör alın 500-600 lira civarında. Kasa olarak her çeşit kasa var 500-600 TL ye daha uygun ararsanız 400-500 civarında güzel kasalar da mevcut. Tabi ki de sıvı soğutma öneriyorum 240 mm olursa güzel olur.

KS

Architectt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Tamam bende yaz ortasına doğru almayı düşünüyodum o zamanlarda yine tavsiyelerinizi isteyebilirim çok teşekkür ederim yorumlarınız için :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri