Öneri 3K 3.5K Bandında Monıtor Tavsıyesi

decameron09

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
37
arkadaslar butce 3k 3.5k cıvarında cok da ıyı monıtor dıyebılecegınız bırsey varsa asıladabılır 1920x1080p monıtor arıyorum hz sı onemlı degıl 2 cı monıtor olarak kullanıcam chrome dıscord gıbı seyler orada acık durucak muzık play lıstı felan ana ekranda oyundayken yan ekrandan vıdeo ızleyebılıcegım monıtor arıyorum tavsıyelrınız ıcın sımdıden tesekkurler

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
arkadaslar butce 3k 3.5k cıvarında cok da ıyı monıtor dıyebılecegınız bırsey varsa asıladabılır 1920x1080p monıtor arıyorum hz sı onemlı degıl 2 cı monıtor olarak kullanıcam chrome dıscord gıbı seyler orada acık durucak muzık play lıstı felan ana ekranda oyundayken yan ekrandan vıdeo ızleyebılıcegım monıtor arıyorum tavsıyelrınız ıcın sımdıden tesekkurler
Hocam hiç o bütçelere çıkmana gerek yok 2. monitör olarak gayet iş görür.

Mehmetgs1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
1. Monitorunun yenileme hızı nedir
Sorma sebebım 2. Monıtor yenıleme hızı daha düşük olursa 1. Monitörden 2 monitörde en düşük hz olan monitörün hz sine otomatik sabitlencektir.

KS

decameron09

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
37
1 cı monıtorum 170hz

MSI G274QPF-QD 27'' 1 ms 2K 170 Hz Oyuncu Monitörü​

ya yanda muzık fılm dıscord uygulama acıcak baska bırsey yapmıcak 2 monıtor

Mehmetgs1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Yapması önemli değil 2. Monitoru 100 hz alırsan mesela 1. Monitorunde 100 hz calısır onun için 170 hz veya üstü alman lazım ki ikiside 170 calıssın bütceni artırabılırsen öneride bulunabilirm

KS

decameron09

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
37
Yapması önemli değil 2. Monitoru 100 hz alırsan mesela 1. Monitorunde 100 hz calısır onun için 170 hz veya üstü alman lazım ki ikiside 170 calıssın bütceni artırabılırsen öneride bulunabilirm
5k da olabılır ne onerırsın

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
2 monitörü farklı çıkışlardan bağlarsan bir sorun olmaz. Ana monitörü DP 2. monitörü hdmi şeklinde

Mehmetgs1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
KS

decameron09

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
37
hocam satıcıya pek guvenemedım buna benzer fıyatı 3k da olabılır baska monıtor onerebılırmısın ayagı aynı bu model gıbı olan dıger ayakları masaya oturtamam

2 monitörü farklı çıkışlardan bağlarsan bir sorun olmaz. Ana monitörü DP 2. monitörü hdmi şeklinde
@yunusx36 onceden 2 monıtor olarak kullanıyordum zaten bırı hdmı bırı dp 2 cı monıtorumu sattım para lazımdı sımdı yenısını alıcam ana moınıtorum dp ıle baglı 2 cı monıtorude hdmı ıle baglamak ıstıyorum

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
hocam satıcıya pek guvenemedım buna benzer fıyatı 3k da olabılır baska monıtor onerebılırmısın ayagı aynı bu model gıbı olan dıger ayakları masaya oturtamam

@yunusx36 onceden 2 monıtor olarak kullanıyordum zaten bırı hdmı bırı dp 2 cı monıtorumu sattım para lazımdı sımdı yenısını alıcam ana moınıtorum dp ıle baglı 2 cı monıtorude hdmı ıle baglamak ıstıyorum

KS

decameron09

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
37
hocam kartın kesılmesını beklıyordum bugun alıcaktım bana onerdıgın 2 monıtorun fıyatı artmıs daha makul bı monıtor varmıdır acaba sımdıden tesekkurler

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
hocam kartın kesılmesını beklıyordum bugun alıcaktım bana onerdıgın 2 monıtorun fıyatı artmıs daha makul bı monıtor varmıdır acaba sımdıden tesekkurler
Hocam buna da bakabilirsin.

Tavsiyem bir kaç gün bekle indirim yeni bittiği için fiyatlar yüksek biraz daha geriler.

KS

decameron09

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
37
tamam madem bı kac gun beklıyorum

KS

decameron09

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
37
@yunusx36 gene ınıdırımlı fırsat monıtorlere denk gelırsen sıtelerde soylersen sevınırım bunu herkese sopyluyorum yardımcı olursanız cok sevınırım arkadaslar ıyı forumlar dılerım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri