- Tepki
- 9
Msi 4060 bi laptop aldım. 3K param kaldı 3K ya kulaklık ve laptop soğutucu önerir misiniz kulaklık kablosuz olursa sevinirim ve eğer laptop soğutucusunun etkisi yoksa önermenize gerek yok
Kulaklık olarak kablosuz istiyorsanız sadece 3k ona gider hocamMsi 4060 bi laptop aldım. 3K param kaldı 3K ya kulaklık ve laptop soğutucu önerir misiniz kulaklık kablosuz olursa sevinirim ve eğer laptop soğutucusunun etkisi yoksa önermenize gerek yok
Hocam sadece kulaklık ve gerekli ise soğutucu istemişhocam çevre birimleri hakkında çok bilgim yok ama bunlar olabilir
![]()
RAZER Rz01-03340100-r3m1 Deathadder V2 Mını Oyuncu Mouse Siyah - Fiyatı, Yorumları
RAZER Rz01-03340100-r3m1 Deathadder V2 Mını Oyuncu Mouse Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
RAZER BLACKSHARK V2 X WHITE Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
Razer BLACKSHARK V2 X WHITE ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Razer BLACKSHARK V2 X WHITE fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com
![]()
ZALMAN ZM-NS2000 17 200MM NB SOĞTUCU+STAND Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
Zalman ZM-NS2000 17 200MM NB SOĞTUCU+STAND ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Zalman ZM-NS2000 17 200MM NB SOĞTUCU+STAND fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com
![]()
REDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka Işıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye - inventus
REDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka Işıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavyeinventus.com.tr
çevre birimleri diyince bende okumadan yazdımHocam sadece kulaklık ve gerekli ise soğutucu istemiş![]()
Bende diziyodum bi baktık kulaklıkmış Şdmdlsçevre birimleri diyince bende okumadan yazdım![]()