4*16 Ram

nioxg

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öncelikle herkese hayırlı geceler. Bilgisayarımda Gskill'in Trident z neo 2*16 DDR5 CL32 6400mhz ramlerini kullanıyordum. Sonra can sıkıntısından ramleri yükseltmeye karar verdim ve aynı marka aynı CLde aynı MHZde 2*16 Ram daha aldım. Ancak herhangi bir oyuna girince 4-5 dakika sonra bilgisayar kendisini kapatıp açmaya başladı. Farklı kombinasyonları da denedim ama asla 4 ram ile düzgün çalıştıramadım. Şuanda 3 ramle sağlıklı olarak çalışıyor. Bilgisayari 4 ramle sağlıklı olarak calıştırmanın bir yöntemi olabilir mi?

Son düzenleme:

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
224
Öncelikle herkese hayırlı geceler. Bilgisayarımda Gskill'in Trident z neo 2*16 DDR5 CL32 6400mhz ramlerini kullanıyordum. Sonra can sıkıntısından ramleri yükseltmeye karar verdim ve aynı marka aynı CLde aynı MHZde 2*16 Ram daha aldım. Ancak herhangi bir oyuna girince 4-5 dakika sonra bilgisayar kendisini kapatıp açmaya başladı. Farklı kombinasyonları da denedim ama asla 4 ram ile düzgün çalıştıramadım. Şuan da 3 ramle sağlıklı olarak çalışıyor. Bilgisayari 4 ramle sağlıklı olarak calıştırmanın bir yöntemi olabilir mi?
ideal bir seneryo değil 3x12

sonradan aldığınız ramlerin iadesi için süreniz var mı

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri