Merhaba,165 hz 1ms monitör istiyorum pivot olsun ve sistemim belli aslında gaming gen tr de ki 3060 amd ryzen 5 5500 lü sistem ama onla beraber monitör lazım
Malesef bütçemi çok aşıyor size bütçemi soyliyeyim öyle bir öneri yapınMerhaba,
' Viewsonic 32’’ VX3218-PC-MHDJ '' önere bilirim sana, Dostum..
Kusura bakmayın ama başlık'da 20K yazınca ben ona göre öneri yapmıştım.Malesef bütçemi çok aşıyor size bütçemi soyliyeyim öyle bir öneri yapın
4.236 tl bütçem var sistem le beraber 20kydiKusura bakmayın ama başlık'da 20K yazınca ben ona göre öneri yapmıştım.
4.236 tl bütçem var sistem le beraber 20kydi
tamam hocam ozelikle bakıcam asusun kalitesinden vazgeçmek istemiyorum asus güzel bir marka![]()
Asus TUF Gaming VG24VQR 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Curved Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG24VQR 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Curved Pivot Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG24VQR 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Curved Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ben de bu monitörü aldım gayet güzel çok memnunum öneririm
ben de aynı şekilde r 5550 ve rtx 3060 ile kullanıyorum
Hocam aklıma birşey takıldı ghosting oranlarınızı atma şansınız var mı![]()
Asus TUF Gaming VG24VQR 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Curved Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG24VQR 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Curved Pivot Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG24VQR 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Curved Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ben de bu monitörü aldım gayet güzel çok memnunum öneririm
ben de aynı şekilde r 5550 ve rtx 3060 ile kullanıyorum