Merhaba 4-5 bin TL'ye monitör arıyorum şu an aklımda Gigabyte'ın bu modeli var yardımcı olursanız sevinirim (hoparlörlü olabilir)
Gigabyte G24F-2
Bu monitör ile benq XL2411K arasında kaldım, ağırlıklı olarak FPS oynuyorum. 1-1.5 yıl sonra satıp yükseltmeyi düşünüyorum. Sizce hangisi almak daha mantıklı?![]()
Lenovo Legion R25i-30 67B7GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo Legion R25i-30 67B7GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo Legion R25i-30 67B7GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Monitör özelliklerini incele, 5.000,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Reis ben de idarelik bişey olsun diye şu modelin siparişini verdim ilerde satma düşüncem yoktu 2. Monitör olarak kullanmayı planlıyorum ilerde ya 2k yada 4k güzel bir ekranda almayo düşünüyorum benım aldıgım model şuMerhaba 4-5 bin TL'ye monitör arıyorum şu an aklımda Gigabyte'ın bu modeli var yardımcı olursanız sevinirim (hoparlörlü olabilir)
Gigabyte G24F-2
Ben q alBu monitör ile benq XL2411K arasında kaldım, ağırlıklı olarak FPS oynuyorum. 1-1.5 yıl sonra satıp yükseltmeyi düşünüyorum. Sizce hangisi almak daha mantıklı?
peki benq mu gigabyte mıBen q al
Ben q satis konusunda eger kullanicaksab uzun vade gigabytepeki benq mu gigabyte mı