4-5k arası iPhone önerisi

quadfz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Merhaba arkadaşım telefon arıyor 4-5k arasına easycep'ten olmak şartıyla öneri bekliyorum eğer düzgün bir iPhone modeli varsa daha iyi olur Apple watch u ile uyumlu olması açısından öyle istiyor bir de 4.5k bandında olursa daha iyi olur sarı sitedende İstanbul içi temiz iphone modellerini atabilirsiniz buraya teşekkür ederim şimdiden hepinize bana ve kardeşime alırken yardımcı oldunuz bu arkadaşa yardımcı olursunuz umarım

KS

quadfz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Galiba bu sefer yardım edebilecek yok

KS

quadfz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Linkteki ürün yurtdışı ürünü, bunun farkında olarak yönelin. Yurtdışı cihaz olayı 12-13 falan alınmadığı sürece bence mantıksız
Sarisitede iPhone 8 plus var bir 4.8k civarlarında bir de 3-3.6k aralığında düz 8 bulduk hangisi mantıklı yurt içi ikiside yurt dışı sıkıntı arkadaşım benim gibi yurt dışı çık gel falan yapamıyor IMEI si sorun olur onun için

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Sarisitede iPhone 8 plus var bir 4.8k civarlarında bir de 3-3.6k aralığında düz 8 bulduk hangisi mantıklı yurt içi ikiside yurt dışı sıkıntı arkadaşım benim gibi yurt dışı çık gel falan yapamıyor IMEI si sorun olur onun için
O sebepten uyardım, 8 plus bildiğim kadarıyla tercih edilen ve sevilen bir model ama hiç kullanmadım hocam yönlendirmem doğru olmaz, o bütçede imkan varsa ben de 8 tavsiye ederim ama plus yanlış hatırlamıyorsam fiyatını hakediyordu. Kullanıcı yorumlarına ya da 8 vs 8 plus karşılaştırma videolarına baksanız daha sağlıklı olur

KS

quadfz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
O sebepten uyardım, 8 plus bildiğim kadarıyla tercih edilen ve sevilen bir model ama hiç kullanmadım hocam yönlendirmem doğru olmaz, o bütçede imkan varsa ben de 8 tavsiye ederim ama plus yanlış hatırlamıyorsam fiyatını hakediyordu. Kullanıcı yorumlarına ya da 8 vs 8 plus karşılaştırma videolarına baksanız daha sağlıklı olur
Tamamdır bir bakalım arkadaşla karar versin ben yine konu açarım karar veremezsek

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri