Soru 4 Monitör Arasından Hangisini Önerirsiniz?

AKANZE

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Merhaba 4 monitörden hangisini almalıyım sizce? "G-SYNC olmalı"

NotHappy

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Merhaba 4 monitörden hangisini almalıyım sizce?

Dell derim, aocta tercih edilebilir
Burdan alın

KS

AKANZE

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
KS

AKANZE

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Dell aldım yardımlarınız için teşekkür ederim. İyi forumlar

Rootz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hocam 27" monitörde 1080p çözünürlüğü pek tavsiye etmiyorlar ama gelince pixel yoğunluğu hakkında bilgi verir misiniz? Ben de alacaktım piksel saymamak için 24" tercih ettim.

KS

AKANZE

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Hocam 27" monitörde 1080p çözünürlüğü pek tavsiye etmiyorlar ama gelince pixel yoğunluğu hakkında bilgi verir misiniz? Ben de alacaktım piksel saymamak için 24" tercih ettim.
Hocam bende alırken çok baktım ama net bir inceleme vs. yok ben hikayeli oyunlar ve film izlerken rahat olsun diye 27" tercih ettim bu monitörü arkadaşlar tavsiye etti aldım. Kullanan bir kaç kişi monitörde piksel sayma falan yok yazmış. Gelince bilgilendirme yapmaya çalışırım.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,636
Merhaba 4 monitörden hangisini almalıyım sizce? "G-SYNC olmalı"

dell

KS

AKANZE

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Hocam merhaba biraz geç yazıyorum kusura bakma monitörü 2 gündür kullanıyorum evet 27" monitöre çok yakından bakarsan piksel olayı oluyor ama normal mesafeden bakma durumunda herhangi bir problem olmuyor. Şunu belirteyim sadece fps oyunları oynayacaksan 24" daha mantıklı bence iyi forumlar.

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
Hocam merhaba biraz geç yazıyorum kusura bakma monitörü 2 gündür kullanıyorum evet 27" monitöre çok yakından bakarsan piksel olayı oluyor ama normal mesafeden bakma durumunda herhangi bir problem olmuyor. Şunu belirteyim sadece fps oyunları oynayacaksan 24" daha mantıklı bence iyi forumlar.
1080x1920 piksel olduğu için 27 inç büyüklükte pikseller ayrışmaya başlıyor bu yüzden 2k 4k monitörler minimum 27 inç sığmadığı için 24'e hayırlı olsun 50cm felan arada boşluk olursa sorun oluşmaz.

Senolix

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Konuyla alakalı olur mu bilmiyorum ama şuna değinmek istedim çok fark yok diyen kişileri görür oluyorum benim monitör IPS 2k 27" video izlerken çoğu video 1080p izliyorum fakat bazı videoları insanlar 2k olarak yüklediğinde oto 2k'ya alıyor işte bu esnada diyorum ki bu 1080p olamaz çözünürlük kaç bir bakayım dediğimde 2k görüyorum farkı kullanırken hissediyorsunuz. Şimdi böyle bir fark hisseder olunca da 4k bir monitör olsaydı nasıl bir deneyim verirdi merak etmiyor değilim 🙃

KS

AKANZE

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
1080x1920 piksel olduğu için 27 inç büyüklükte pikseller ayrışmaya başlıyor bu yüzden 2k 4k monitörler minimum 27 inç sığmadığı için 24'e hayırlı olsun 50cm felan arada boşluk olursa sorun oluşmaz.
Teşekkür ederim. Daha iyileri isteyen herkesin olsun, aynen söylediğin gibi Hocam aslında biraz ne için kullanacağı bağlı hard fps tarzı değilse oyunların ve 50 cm den fazla mesafe varsa monitörle aranda herhangi problem yaşamazsın 27" monitörde ayrıca bu işlerde bütçe kısmı çok önemli biliyorsunuz.

Konuyla alakalı olur mu bilmiyorum ama şuna değinmek istedim çok fark yok diyen kişileri görür oluyorum benim monitör IPS 2k 27" video izlerken çoğu video 1080p izliyorum fakat bazı videoları insanlar 2k olarak yüklediğinde oto 2k'ya alıyor işte bu esnada diyorum ki bu 1080p olamaz çözünürlük kaç bir bakayım dediğimde 2k görüyorum farkı kullanırken hissediyorsunuz. Şimdi böyle bir fark hisseder olunca da 4k bir monitör olsaydı nasıl bir deneyim verirdi merak etmiyor değilim 🙃
Hocam bence 2k monitör ile 1080p monitör arasında fark yok diyen insanların deneyimi yoktur. Her ikisini deneyimlemesi lazım ondan sonra yorum yapmalıyız bence iyi forumlar.

Rootz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Estağfurullah ne kusuru. Teşekkür ederim dönüş için.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri