4 Pin RGB Fan Önerisi

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Arkadaşlar merhaba,

Corsair spec delta kasam var, 3 tane daha rgb fan alacağım ama bir türlü bulamadım neye baksam ya 3 pinli ya 6 pinli.

3 pin i anladım ama 6 pinin olayı ne bilen biri açıklayabilirse anlamış olurum, nedir özel biseymidir. Bilen varsa bir el atarsa sevinirim. Kasanın kendi kontrolcusunu kullanıyorum, kontrolcuye bağlı çoklayıcıyı 10 lü bir çoklayıcı ile değiştireceğim. Aydınlatması göbekten olursa iyi olur diğerlerine benzer. Ama siz ne bulursanız atabilirsiniz.

Toplan 300 lira maks. olsa iyi olur 3 fan lazım ama 300 geçerse arka egzozu değiştirmem sadece yukardaki iki tane için alırım. Teşekkürler.

Moderatörün son düzenlenenleri:

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Arkadaşlar merhaba,

Corsair spec delta kasam var, 3 tane daha rgb fan alacağım ama bir türlü bulamadım neye baksam ya 3 pinli ya 6 pinli.

3 pin i anladım ama 6 pinin olayı ne bilen biri açıklayabilirse anlamış olurum, nedir özel biseymidir. Bilen varsa bir el atarsa sevinirim. Kasanın kendi kontrolcusunu kullanıyorum, kontrolcuye bağlı çoklayıcıyı 10 lü bir çoklayıcı ile değiştireceğim. Aydınlatması göbekten olursa iyi olur diğerlerine benzer. Ama siz ne bulursanız atabilirsiniz.

Toplan 300 lira maks. olsa iyi olur 3 fan lazım ama 300 geçerse arka egzozu değiştirmem sadece yukardaki iki tane için alırım. Teşekkürler.
Daha uyguna yok sanırım

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Arkadaşlar merhaba,

6 pinin olayı hem argb hem güç (fan dönmesi için) sanırım birleşik hocam aerocool superfan yazan girişler de 6 pin olarak kalmış aklımda

KS

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Konu nereye gitti az önce atmıştım linkleri
Hocam bi silindi gibi oldu geri gelmiş anlamadım. Sahibindenden 100liraya spec delta sıfır fan satan biri vardı, kendi fanlarından aldım 3 tane, sizin attığınız fanlar çok güzel kaliteli ama o kadar çıkamazdım. Bakalım kargoya verildi gelince görecez. Adamın elinde 10 tane vardı 3ünü aldım, arayan varsa bakabilir.

KS

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Fanlar geldi, ikinci el fiyatına 3 tane sıfır fan aldımış oldum.

Link:

Ekli dosyalar

• 20220809_145054.jpg
    20220809_145054.jpg
    3.2 MB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri