40.000 tl civarına laptop arıyorum yarın sipariş edicem acil gerekiyor duruma göre 40.000tl bandını aşabilirim
![]()
Acer Nitro V16 ANV16-41 AMD R7 8845HS 32GB 1TB SSD RTX4060-8GB Dos 16" WUXGA 165Hz Taşınabilir Bilgisayar NH.QRUEY.003 - idefix
Acer Nitro V16 ANV16-41 AMD R7 8845HS 32GB 1TB SSD RTX4060-8GB Dos 16" WUXGA 165Hz Taşınabilir Bilgisayar NH.QRUEY.003 ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Dizüstü Bilgisayar & Laptop ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
bunu buldum
evet fakat %10 %20lik fark işlemcisi için kabul edilebilir diye düşünüyorum ayrıca ram ve ssd yükseltmek ile de uğraşmayacağım
Piyasa da genellikle 16gb ram de bulunuyor. Satıcı eğerki ssd veya ram yükseltmesi yapmışsa acer ürünü garanti kapsamı dışında tutuyor ona dikkat et belki de o yüzden ucuzdur.evet fakat %10 %20lik fark işlemcisi için kabul edilebilir diye düşünüyorum ayrıca ram ve ssd yükseltmek ile de uğraşmayacağım
85watt ile 120 watt arasında ne kadar performans farkı var sadece oyun açısından
Bilgi için teşekkürler!40.000 tl civarına laptop arıyorum yarın sipariş edicem acil gerekiyor duruma göre 40.000tl bandını aşabilirim
40.000 TL bütçeyle alınabilecek birçok güçlü laptop var. Özellikle oyun odaklı bir cihaz istiyorsanız, ekran kartı ve işlemci uyumuna dikkat etmelisiniz. Teknoloji hızla gelişirken, en iyi seçenekleri değerlendirmek önemli. Tıpkı laptop seçiminde olduğu gibi, eğlence için de güvenilir bir platform bulmak gerek. İşte burada megapari devreye giriyor! Geniş içerik seçenekleri ve kullanıcı dostu arayüzüyle gerçekten kaliteli bir deneyim sunuyor. Teknoloji ve eğlenceyi bir arada arıyorsanız, her ikisi için de doğru tercihi yapmanız önemli.