Kulaklık almayı düşünüyorum bütçemi yukarıda belirttim. Eğer çok iyi bir kulaklık olursa 600 tlye kadar zorlarım bütçeyi. 7.1 olursa güzel olur ama eğer fiyatını hakeden bir kulaklık olursa 7.1 aramam önerilerinizi bekliyorum.
xpg precog s az daha çıkarsan jbl quantum 100Kulaklık almayı düşünüyorum bütçemi yukarıda belirttim. Eğer çok iyi bir kulaklık olursa 600 tlye kadar zorlarım bütçeyi. 7.1 olursa güzel olur ama eğer fiyatını hakeden bir kulaklık olursa 7.1 aramam önerilerinizi bekliyorum.
pchocası incelemiş xpg precog s modelini ancak mikrofon kalitesi kötü gibi geldi bana diğer kulaklık da çok pahalı başka öneriniz var mıdır?xpg precog s az daha çıkarsan jbl quantum 100
bu bütçede daha iyisi yokpchocası incelemiş xpg precog s modelini ancak mikrofon kalitesi kötü gibi geldi bana diğer kulaklık da çok pahalı başka öneriniz var mıdır?
bu bütçede daha iyisi yok
James donkey 712 önerebilirim kuzenim kullanıyor 3 4 yıldır ped soyulması ve hafif kafa bandındaki kırışık hariç hicbir sorun yok![]()
MPOW Air Se Gaming Kulaklığı Mpbh439ad Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MPOW Air Se Gaming Kulaklığı Mpbh439ad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
James Donkey 711 Gaming Kulaklık - Fiyatı, Yorumları
James Donkey 711 Gaming Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Gamepower Voldon Siyah 7.1 Surround Rainbow Gaming Kulaklık - Fiyatı, Yorumları
Gamepower Voldon Siyah 7.1 Surround Rainbow Gaming Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
şu 3 kulaklık hakkında düşünceleriniz nelerdir?
@Greewe bu kulaklıklar nasıldır hocam?![]()
MPOW Air Se Gaming Kulaklığı Mpbh439ad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
James Donkey 711 Gaming Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Gamepower Voldon Siyah 7.1 Surround Rainbow Gaming Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Önerdiğim hariç hepsi kötü@Greewe bu kulaklıklar nasıldır hocam?
söylediğiniz model çok pahalıÖnerdiğim hariç hepsi kötü
Hmm fiyatı artmis o zaman 711 alınabilirsöylediğiniz model çok pahalı
bence de aralarında en alınabilecek model o peki birşey soracağım gamenote h2002d nasıldır aralarında 100 liradan fazla fark var mpow ile o farka değer miMpow fena değil
mpow air se kullanıyorum memnunum mikrofonu falan fazla iyi![]()
![]()
![]()
valorant tarzı oyunlarda ses iyi gidiyor mu karşı tarafa discordda konuşurken falanmpow air se kullanıyorum memnunum mikrofonu falan fazla iyi
mvopmu yoksa xpg miMpow fena değil
Xpg derdimmvopmu yoksa xpg mi
pchocasının inceleme videosunda xpgnin mikrofon kalitesi kötü gibiydiXpg derdim
Evet kötü mikrofonupchocasının inceleme videosunda xpgnin mikrofon kalitesi kötü gibiydi
o zaman mpow tercih edeceğim onun mikrofon kalitesi xpgden kat kar iyi herkese teşekkürlerEvet kötü mikrofonu