40000 - 45000Tl Msfs İçin Sistem Tavsiyesi

ttrolz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Selam arkadaşlar. MSFS kullanmak için sistem düşünüyorum. Beyaz olmasını istiyorum kasanın. Aslında 12900k ve 4060ti düşünüyordum fakat 13600k'da olabilir çünkü soğutucuyu daha ucuz ve kasayı daha küçük almamıza vesile olabilir gibi geldi ama bilemedim. 32gb ram almak istiyorum. 2K da çalıştırıcam sistemi. Intel olmasını istiyorum işlemcinin bide dediğim gibi beyaz. Şimdiden emeğinize sağlık teşekkürler.

Wilfred Zaha

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
514
Selam arkadaşlar. MSFS kullanmak için sistem düşünüyorum. Beyaz olmasını istiyorum kasanın. Aslında 12900k ve 4060ti düşünüyordum fakat 13600k'da olabilir çünkü soğutucuyu daha ucuz ve kasayı daha küçük almamıza vesile olabilir gibi geldi ama bilemedim. 32gb ram almak istiyorum. 2K da çalıştırıcam sistemi. Intel olmasını istiyorum işlemcinin bide dediğim gibi beyaz. Şimdiden emeğinize sağlık teşekkürler.
2k istiyorsan 4060 ti gibi kart alma vram sıkıntı

EymenO.

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tepki
370
2K performans için Beyaz yerine siyah dizersen daha iyi şeyler çıkabilir ortaya, yine de senin tercihin
Beyaz kasa içine siyahta toplayabilirsin illa beyaz görmek istiyorum dersen

KS

ttrolz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

Wilfred Zaha

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
514
44.980 Tl hocam

KS

ttrolz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
44.980 Tl hocam
Hocam öncelikle emeğinize sağlık. Bir sorum olucak COLORFUL marka ekran kartı sıkıntı yaratır mı ilerde? İsmini duymadım, biraz uzak kaldım bu donanım alanından.

Wilfred Zaha

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
514
Hocam öncelikle emeğinize sağlık. Bir sorum olucak COLORFUL marka ekran kartı sıkıntı yaratır mı ilerde? İsmini duymadım, biraz uzak kaldım bu donanım alanından.
evet hocam colorful markası sağlamdır isterseniz bunu alabilirsiniz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri