arkadaslar max 5k hangi monitoru onerirsiniz 144/160 hz olsun
gigabyte g27f 2 modeli nasil hocam?Va panel;
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Ips Panel;
![]()
GIGABYTE 27" G27F 144Hz 1ms 2xHDMI DP 2xUSB Freesync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE 27" G27F 144Hz 1ms 2xHDMI DP 2xUSB Freesync Premium FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G27F ITOPYA'dawww.itopya.com
2K IPS;
![]()
![]()
Asus TUF Gaming VG27AQ1A 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQ1A 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQ1A 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.590,98 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
2K VA;
![]()
İyi monitördür hocam ekran kartınızla işlemci nedir ?gigabyte g27f 2 modeli nasil hocam?
i3 120100f rtx 2060İyi monitördür hocam ekran kartınızla işlemci nedir ?
Bu sisteme alınabilir GIGABYTE 27" G27F diğer arkadaşlara da danışın bir sorun olmasın belki diğer arkadaşların daha iyi önerileri olabilir.i3 120100f rtx 2060
2060 2k için düşük kalmaz mı ?Bu sisteme alınabilir GIGABYTE 27" G27F diğer arkadaşlara da danışın bir sorun olmasın belki diğer arkadaşların daha iyi önerileri olabilir.
Hocam yeniden web satışına açılır mı sizce ? Bugün alacaktım tüm hayallerim suya düştü2060 2k için düşük kalmaz mı ?
En iyi G24F 2 gider o da şu an internet satışına kapalı geldiğinde o alınmalı bence 2k monitör çok gelir o sisteme.
2 kere satıştan çıktı geldi 2 kere fiyatı arttı düştü diye biliyorum bence geri gelir çünkü iyi satıyor.Hocam yeniden web satışına açılır mı sizce ? Bugün alacaktım tüm hayallerim suya düştü