Ghost olması sıkıntı. O sorun varsa asla kullanmamBende var ama daha kullanamadım. Ama arkadaşta deneme yaptım. Görüntüsü gayet iyiydi ghostin yok denecek kadar azdı ama herkesde bu farklı olabilir
27 inç ve Gigabyte ile aynı fiyatta.Bu daha iyi gibi duruyor![]()
MSI Optix G271 27" 144 HZ 1 MS Monitor Gaming Flat IPS 1920x1080 FHD Fiyatı - Trendyol
MSI 27 Optıx G271 1920x1080 (FHD) Ips 144hz 1ms 16:9 Freesync Flat Gamıng Monıtor yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
24 inç hali de var bilginiz olsun
27inç büyük gelir herhalde Gigabyte düşünüyorumhocam aslında bende yoktu yani belkide canlı gördüğüm monitörlerin arasında en iyisiydi
Ben asusun şu mıodelini alacaktım başta ama aşırı ghosting vardı ve çok sarıydı görüntüsü
![]()
ASUS TUF GAMING 23.6" VG24VQR 165Hz 1ms 2xHDMI DP VA 1500R FreeSync Premium FHD Curved Gaming Monitor | ITOPYA
ASUS TUF GAMING 23.6" VG24VQR 165Hz 1ms 2xHDMI DP VA 1500R FreeSync Premium FHD Curved Gaming Monitor En iyi fiyat seçenekleri ile VG24VQR ITOPYA'dawww.itopya.com
Ölü piksel politikası derken?G24F-2 alacaktım ben de fakat ölü piksel politikalarından dolayı vazgeçtim. Dell G2422HS sipariş ettim, bekliyorum gelmesini bakalım.
Forumda birkaç konu okudum, bir arkadaşta 3 tane ölü piksel çıkmasına rağmen değişim yapmadıklarını söylemişler. İsterseniz itopyayı arayıp sorun siz de içiniz rahat etsin. Gaminggen marka farketmeksizin 1 tane bile ölü piksele değişim yaptığını söyleyince direkt Dell aldım geçtim. Sonrasında herhangi bir sorunla uğraşmak istemiyorum çünkü.Ölü piksel politikası derken?