Öneri 4000Tl Wireless Kulaklık Önerisi ? (Mayıs 2023)

slova

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Selamlar,elimde HyperXCloud 2 var ve yeni bir kulaklığa geçmek istiyorum öneriniz var mıdır wireless olarak. Bütçem 4k.

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
Selamlar,elimde HyperXCloud 2 var ve yeni bir kulaklığa geçmek istiyorum öneriniz var mıdır wireless olarak. Bütçem 4k.
buna bakabilirsiniz

KS

slova

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
buna bakabilirsiniz
İnceleme videosuna baktım da çok fazla ses kasma performansının olduğunu söylemiyor. Başka yorum bekleyeceğim yinede teşekkürler öneriniz için.

YunusBaltacı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
Ne için kullanacaksınız hocam kulaklığı misal sadece oyun için mi yoksa oyun müzik veya mikrofon vesaire de sizin için önemli mi ?

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
blackshark v2 pro.

KS

slova

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Ne için kullanacaksınız hocam kulaklığı misal sadece oyun için mi yoksa oyun müzik veya mikrofon vesaire de sizin için önemli mi ?
Hocam oyun , mikrofonun ses kalitesi ve karşıya giden tiz ses.

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
ben kablolu olanını kullanıyorum aşırı memnunum. Sadece kablo bir süreden sonra insanın canını sıkıyor. Zaten siz de kablosuz alacaksınız. Bir gün yükseltme yapacak olursam kablosuz v2 pro geçerim.

Hocam oyun , mikrofonun ses kalitesi ve karşıya giden tiz ses.
o zaman v2 pro.

KS

slova

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
ben kablolu olanını kullanıyorum aşırı memnunum. Sadece kablo bir süreden sonra insanın canını sıkıyor. Zaten siz de kablosuz alacaksınız. Bir gün yükseltme yapacak olursam kablosuz v2 pro geçerim.

o zaman v2 pro.
Hocam dediğim gibi bir kaç video izledim ve ses kasma performansının Cloud2'den kötü olduğunu söylüyor bende o arkadaşların yalancısıyım.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
V2 pro mu ses kastırmada kötüymüş? Düzgün bir eq yaparsanız üstüne ses kasmada bulamazsınız

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri