buna bakabilirsinizSelamlar,elimde HyperXCloud 2 var ve yeni bir kulaklığa geçmek istiyorum öneriniz var mıdır wireless olarak. Bütçem 4k.
İnceleme videosuna baktım da çok fazla ses kasma performansının olduğunu söylemiyor. Başka yorum bekleyeceğim yinede teşekkürler öneriniz için.buna bakabilirsiniz
![]()
Razer Blackshark V2 PRO Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 PRO Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 PRO Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 6.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ne için kullanacaksınız hocam kulaklığı misal sadece oyun için mi yoksa oyun müzik veya mikrofon vesaire de sizin için önemli mi ?Selamlar,elimde HyperXCloud 2 var ve yeni bir kulaklığa geçmek istiyorum öneriniz var mıdır wireless olarak. Bütçem 4k.
blackshark v2 pro.Selamlar,elimde HyperXCloud 2 var ve yeni bir kulaklığa geçmek istiyorum öneriniz var mıdır wireless olarak. Bütçem 4k.
Hocam oyun , mikrofonun ses kalitesi ve karşıya giden tiz ses.Ne için kullanacaksınız hocam kulaklığı misal sadece oyun için mi yoksa oyun müzik veya mikrofon vesaire de sizin için önemli mi ?
o zaman v2 pro.Hocam oyun , mikrofonun ses kalitesi ve karşıya giden tiz ses.
Hocam dediğim gibi bir kaç video izledim ve ses kasma performansının Cloud2'den kötü olduğunu söylüyor bende o arkadaşların yalancısıyım.ben kablolu olanını kullanıyorum aşırı memnunum. Sadece kablo bir süreden sonra insanın canını sıkıyor. Zaten siz de kablosuz alacaksınız. Bir gün yükseltme yapacak olursam kablosuz v2 pro geçerim.
o zaman v2 pro.