Mümkünse numpadli mekanik klavye önerir misiniz
Bütçeyi ne kadar arttırmam gerekBence bu fiyat bandında mekanik klavyelre hiç bulaşma. Yani her an seni üzerek yarı yolda bırakabilirler. Paran boşu boşuna gider.
Şöyle bir membran oyuncu klavyesi işini çok daha performanslı ve güvenilir yapmanı sağlayacaktır.
300 tl daha artabilirseBütçeyi ne kadar arttırmam gerek
@KafadanKontak' ın paylaşımını yaptığı model alınabilir. Fiyatlar ciddi şekilde arttığı için bu fiyatlar söz konusu artık. Bu ürünün sahip olduğu Kasa yapısı - tuş takımı ve switch kalitesi standart denebilir. James Donkey(F/P) - Rampage gibi markalar 4-5 yıldır kullanıyor bu kasayı genel olarak da güzel. Benzer kasayı 5-6 yıldır kullanıyorum sadece son 1 yılda 2 tuşu bazen algılamıyor o kadar.
Yani bu ürün hakkında birkaç güzel yorum okumuştum. Hem bilek desteği de mekanik klavyeler çok yüksek olduğundan büyük önem taşıyor sağlık açısından. Ama güzel daha az üzecek bir klavye 1000 TL'den başlıyor maalesef. Belki benim farkında olmadığım avantajlı bir ürün varsa arkadaşlar da önerilerini yaparlar umarım.
Bu klavyelerin tuş basmama sorunu oldukça yüksek. Aynı sorunu olan benzer bir klavye bende de var 2019 kasımdan beri kullanıyorum bende sorun olmadı ama sorun olmayacağı anlamına gelmiyor tabi. Çok fazla konu var tuş basmama sorunlarıyla ilgili.@KafadanKontak' ın paylaşımını yaptığı model alınabilir. Fiyatlar ciddi şekilde arttığı için bu fiyatlar söz konusu artık. Bu ürünün sahip olduğu Kasa yapısı - tuş takımı ve switch kalitesi standart denebilir. James Donkey(F/P) - Rampage gibi markalar 4-5 yıldır kullanıyor bu kasayı genel olarak da güzel. Benzer kasayı 5-6 yıldır kullanıyorum sadece son 1 yılda 2 tuşu bazen algılamıyor o kadar.
Doğrudur hocam. Dediğim gibi aslında çoğu özelliği aynı oluyor bu modellerin, switch değişerek satıyorlar sadece. Ürünler garantili olduğu için min 3 yıl sorun olmadan götürecektir diye düşünüyorum. Bütçeye uyan kalite bu kadar oluyor maalesefBu klavyelerin tuş basmama sorunu oldukça yüksek. Aynı sorunu olan benzer bir klavye bende de var 2019 kasımdan beri kullanıyorum bende sorun olmadı ama sorun olmayacağı anlamına gelmiyor tabi. Çok fazla konu var tuş basmama sorunlarıyla ilgili.