400tl klavye önerisi

KS

Eren_81

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269

Yani bu ürün hakkında birkaç güzel yorum okumuştum. Hem bilek desteği de mekanik klavyeler çok yüksek olduğundan büyük önem taşıyor sağlık açısından. Ama güzel daha az üzecek bir klavye 1000 TL'den başlıyor maalesef. Belki benim farkında olmadığım avantajlı bir ürün varsa arkadaşlar da önerilerini yaparlar umarım.
@KafadanKontak' ın paylaşımını yaptığı model alınabilir. Fiyatlar ciddi şekilde arttığı için bu fiyatlar söz konusu artık. Bu ürünün sahip olduğu Kasa yapısı - tuş takımı ve switch kalitesi standart denebilir. James Donkey(F/P) - Rampage gibi markalar 4-5 yıldır kullanıyor bu kasayı genel olarak da güzel. Benzer kasayı 5-6 yıldır kullanıyorum sadece son 1 yılda 2 tuşu bazen algılamıyor o kadar.

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
@KafadanKontak' ın paylaşımını yaptığı model alınabilir. Fiyatlar ciddi şekilde arttığı için bu fiyatlar söz konusu artık. Bu ürünün sahip olduğu Kasa yapısı - tuş takımı ve switch kalitesi standart denebilir. James Donkey(F/P) - Rampage gibi markalar 4-5 yıldır kullanıyor bu kasayı genel olarak da güzel. Benzer kasayı 5-6 yıldır kullanıyorum sadece son 1 yılda 2 tuşu bazen algılamıyor o kadar.
Bu klavyelerin tuş basmama sorunu oldukça yüksek. Aynı sorunu olan benzer bir klavye bende de var 2019 kasımdan beri kullanıyorum bende sorun olmadı ama sorun olmayacağı anlamına gelmiyor tabi. Çok fazla konu var tuş basmama sorunlarıyla ilgili.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Bu klavyelerin tuş basmama sorunu oldukça yüksek. Aynı sorunu olan benzer bir klavye bende de var 2019 kasımdan beri kullanıyorum bende sorun olmadı ama sorun olmayacağı anlamına gelmiyor tabi. Çok fazla konu var tuş basmama sorunlarıyla ilgili.
Doğrudur hocam. Dediğim gibi aslında çoğu özelliği aynı oluyor bu modellerin, switch değişerek satıyorlar sadece. Ürünler garantili olduğu için min 3 yıl sorun olmadan götürecektir diye düşünüyorum. Bütçeye uyan kalite bu kadar oluyor maalesef

NyxeniQ

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
51
Klavye, mouse gibi ekipmanlarda 2. el piyasasına da bakmanızı öneririm. Yakın çevremde 1200tllik bir klavyenin 480 tlye satıldığını görmüşlüğüm var.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri