6.000-7.500 TL 4060 Için Monitor

bilgisayar_bilmeyen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
İşlemci
Ryzen5 5600
Ekran Kartı
Inno3D 4060
yeni sistem topladim ancak monitorum yok oyunlari 1080p de calistaracak sorunsuz olu pixelsiz f/p monitor tavsiye eder misiniz butcem max 5K.

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708

@Lory

KS

bilgisayar_bilmeyen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
oncelikle onerilerin icin tesekkur ederim hocam. Bu butce ile alabilecegim en iyileri bunlar mi? Bunlar arasinda bir secim yapsan sen hangisini alirdin?

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
oncelikle onerilerin icin tesekkur ederim hocam. Bu butce ile alabilecegim en iyileri bunlar mi? Bunlar arasinda bir secim yapsan sen hangisini alirdin?
En ucuz budluğumu alırdım bu segmentte ve bütçede çok bir şey farketmiyo asus olanını kullanıyom eski bi monitör vga girişi bile var ama bir sorun yaşamadım gözle görülür bana dokunan. @Lory yardımcı olabilir diye düşünüyorum

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
En ucuz budluğumu alırdım bu segmentte ve bütçede çok bir şey farketmiyo asus olanını kullanıyom eski bi monitör vga girişi bile var ama bir sorun yaşamadım gözle görülür bana dokunan. @Lory yardımcı olabilir diye düşünüyorum
Asus olan msi ların arasına giremez. G2422 nin iyi bir model olduğunu biliyorum ama g2412f hakkında fikrim yok.

KS

bilgisayar_bilmeyen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Asus olan msi ların arasına giremez. G2422 nin iyi bir model olduğunu biliyorum ama g2412f hakkında fikrim yok.
G2422 yi aldım hocam mükemmel. Zaten daha iyiymiş herkes öyle söylüyor. Ben aldıktan 1 gün sonra fiyatı 800TL arttı. İyi ki almışım sizlere de teşekkür ederim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri