Öneri 4060Ti Az Ömürlü Mü?

mustafa2703

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
bilmiyorum
Ekran Kartı
4060ti-4070
Hazır sistem almak istiyorum ama 4060ti az ömürlü gibi geliyor bu doğru mu? uzun ömürlü bir sistem bakıyorum o yüzden 4070 bakıyordum. Böyle mi yapayım bilemedim yardımcı olur musunuz?

Peaxll

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
1080p oynıcaksan 4060 ti yeterli. 2k oynıcaksan 4070 almanı tavsiye ederim.

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
571
Aceleniz yoksa yakında 5000 serisi çıkacak. Madem yeni alacaksınız yeni modellere bakarsınız. Daha uzun ömürlü olur.

Hemen almanız gerekiyorsa, 1080P için uzun vadede kartı da değişmeyecekseniz 4070 daha iyi olur.

KS

mustafa2703

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Aceleniz yoksa yakında 5000 serisi çıkacak. Madem yeni alacaksınız yeni modellere bakarsınız. Daha uzun ömürlü olur.

Hemen almanız gerekiyorsa, 1080P için uzun vadede kartı da değişmeyecekseniz 4070 daha iyi olur.
teşekkür ederim.

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
120

5000 serisinin 5060 gibi bir kartı bile 700 800 dolardan çıkacağı söyleniyor bize gelince vergi cart curt derken kaç dolarlara çıkar sen düşün. İmkan varken almak türkiye şartları için en iyisidir.

KS

mustafa2703

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
5000 serisinin 5060 gibi bir kartı bile 700 800 dolardan çıkacağı söyleniyor bize gelince vergi cart curt derken kaç dolarlara çıkar sen düşün. İmkan varken almak türkiye şartları için en iyisidir.
bu iyi mi

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
571
Kim tarafından söyleniyor bilgi verirseniz bizim de haberimiz olsun.
Ortada kart yok daha. Şubat ayına doğru piyasaya çıkabileceği konuşuluyor bildiğim kadarıyla.

Türkiye şartlarına gelecek olursak, yatırım tavsiyesi verecek değilim ama bunu siz de veremezsiniz. Bugün alırsınız, yarın aldığınız ürün bir bakmışsınız 3-5 bin TL indirime girmiş. Onu da bilemezsiniz. Ona göre hareket edip etmemek size kalmış. Ben döviz, altın gibi araçları kullanıp gelecekte teknoloji için kullanacağım parayı muhafaza ediyorum. Ancak bu durum kredi kartıyla alışveriş yapacak olanlar için geçerli değildir. PC'ye yatırım gözüyle bakıyorsanız da sizin bileceğiniz iştir. Ben performans odaklı tavsiye verdim, fiyat konusuna hiç girmedim. Fiyatıyla ilgili yorumu siz yapıyorsanız da bana değil, konu sahibine yönelik yazın lütfen. Soru bana ait değil ne de olsa.

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
120
Kim tarafından söyleniyor bilgi verirseniz bizim de haberimiz olsun.
Ortada kart yok daha. Şubat ayına doğru piyasaya çıkabileceği konuşuluyor bildiğim kadarıyla.

Türkiye şartlarına gelecek olursak, yatırım tavsiyesi verecek değilim ama bunu siz de veremezsiniz. Bugün alırsınız, yarın aldığınız ürün bir bakmışsınız 3-5 bin TL indirime girmiş. Onu da bilemezsiniz. Ona göre hareket edip etmemek size kalmış. Ben döviz, altın gibi araçları kullanıp gelecekte teknoloji için kullanacağım parayı muhafaza ediyorum. Ancak bu durum kredi kartıyla alışveriş yapacak olanlar için geçerli değildir. PC'ye yatırım gözüyle bakıyorsanız da sizin bileceğiniz iştir. Ben performans odaklı tavsiye verdim, fiyat konusuna hiç girmedim. Fiyatıyla ilgili yorumu siz yapıyorsanız da bana değil, konu sahibine yönelik yazın lütfen. Soru bana ait değil ne de olsa.
Ben genelde gayrimenkul yada arsa alırım yatırım için hayırlı geceler size iyi muhafazalar 😂

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
121
4000 Serisinden ziyade 16 GB 196 Ya da 256 Bit 1800 Mhz yada 2000 Mhz değerleri olan Ekran kartı tercih ederseniz arıza yapmadığı sürece uzun yıllar götürür.

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
571
Ben genelde gayrimenkul yada arsa alırım yatırım için hayırlı geceler size iyi muhafazalar
Senin derdin benle mi uğraşmak?
Yaptığın yatırımdan forumdaki teknoloji konusundaki insanlara ne?
Bilgi paylaşmaya mı geliyorsun, tartışıp laf sokmaya mı çabalıyorsun?
Şu konuyu tekrar bir oku bakalım.
Bilgisayar parasını muhafaza etmek için arsa alacak değil kimse. Senin yatırımından banane, onu sormadım zaten.
Teknoloji üzerine bilgi paylaşsan, tartışsan, fikir alışverişi yapsan daha iyi değil mi?
(Yoksayılanlar listesine aldım seni, git ötede kime sataşıyorsan sataş bundan sonra. Bilgi varmış gibi yazıyorsun oraya, kaynak ne diye soruyorum cevap vermiyorsun. Dalga geçmekle meşgulsun.)

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri