Attığım sistemdeki kasayı TD500 V2 yaptamam hocam td500 v2 li bir sistem önerirmisiniz uğraştırdım sizide kb
hazır sistemde olur hocam
Attığım sistemdeki kasayı TD500 V2 yaptamam hocam td500 v2 li bir sistem önerirmisiniz uğraştırdım sizide kb
hazır sistemde olur hocam
tmAttığım sistemdeki kasayı TD500 V2 yap
Hocam Secure boot sorunu nedir konuyu biraz açar mısınız veya bu konu ile ilgili bi inceleme linki varsa atar mısınız?Secure Boot sorunu bu forumda en çok belirten ve ilk söyleyen zaten benim sorun olacak olsa bu anakartı kullanmam. Bu işlemci ile sorun olmaz.
Secure Boot hatası şu oluyor. W11 kullandığın zaman valorant , fifa 23 vs. gibi oyunlar Secure Boot açmanı istiyor , bunu açtığın zaman anakartın biosu soft brick oluyor ve ekran gelmiyor. Çözümleri işlemci apu ise işlemciden görüntü alıp biosa girip secure boot kapatma , Bios Flashback özelliği varsa bios güncellemek , servise göndermek.Hocam Secure boot sorunu nedir konuyu biraz açar mısınız veya bu konu ile ilgili bi inceleme linki varsa atar mısınız?
Hocam W11 yerine 10 kullansak sorunsuz kullanılabilir mi o zamanSecure Boot hatası şu oluyor. W11 kullandığın zaman valorant , fifa 23 vs. gibi oyunlar Secure Boot açmanı istiyor , bunu açtığın zaman anakartın biosu soft brick oluyor ve ekran gelmiyor. Çözümleri işlemci apu ise işlemciden görüntü alıp biosa girip secure boot kapatma , Bios Flashback özelliği varsa bios güncellemek , servise göndermek.
W10 da secure boot açman gerekmediği için evetHocam W11 yerine 10 kullansak sorunsuz kullanılabilir mi o zaman