Hepsi 30bin üstü değil https://www.gaming.gen.tr/urun/3636...2x-oc-12gb-gddr6x-192-bit-dlss-3-ekran-karti/Adamlar +30 k fiyattan 4070 süper ekran kartı satıyorlaradam gibi 1 tane firma yok. Aslında hiç şikayet de etmemek lazım bu halka mustehak
Normal 4070 kartların fiyatları 22-23 k civarı, pahalı geldi
Beklediğim de böyle bir şey zaten maksimum 40 k olmalı bu sistemlerHepsi değil kardeşim
37k ya ddr 5 li sistem var gamegarajda örnek olarak
Super 7000 - Game Garaj
Super 7000, Son Nesil AMD Ryzen işlemci çeşitleri, Nvidia GeForce RTX 4070 Super ekran kartı seçenekleri ve DDR5 Ram modelleri ile Super 7000 Hazır sistem Oyuncu Bilgisayarı En İyi Fiyat ve Taksit seçenekleri ile Game Garaj'da!www.gamegaraj.com
E 40k zaten Msi ile Gigabyte in ürünlerinin aynı para olmasını beklemeyemezsinBeklediğim de böyle bir şey zaten maksimum 40 k olmalı bu sistemler
Valla açıkça söyleyeyim ayın 15i bekliyordum güzel bir sistem alayım diye. Artık gaminggen den galax sistem almak daha mantıklı geldiE 40k zaten Msi ile Gigabyte in ürünlerinin aynı para olmasını beklemeyemezsin
Söylediğiniz mantıklı geldi ama ekran kartının markaları biraz kafama takıldı, bilemedimgaminggende şuanda 40k ya alacağın 4070 sistemi almak yerine gamegarajdan 4070 s alırsın daha iyi. Soğutma olarak o sistemdeki inno3d twinx2 yi galaxa eşit olarak görebilirsiniz iyi bir soğutmaya sahip
Hocam 4070s de alınabilecek sistem buysa ben de hemen sipariş veriyorum. Diğerini iptal ettik malum s geliyor diye. Ama kafama ekran kartı markası takıldı belki aynıdır ama malum tabular işte asus, galaxlı falan olanı yok mu 1 2 fazla olsaDediğim gibi soğutma konusunda başarılı inno3d palitte çok kötü değildir ama inno3d daha iyi ben olsaydım stok vesayre bitmeden yapıştırırdım. Özelleştirme olarakda bütçe varsa görselde attıklarımı yapın 41,384TL yapar.
25 k fiyata Asus RX 7800 XT almak daha mantıklı değil mi
Benim için Nvdia tarafını almak daha mantıklı. AMD ekran kartı almam.25 k fiyata Asus RX 7800 XT almak daha mantıklı değil mi
Maalesef şuanda bu fiyata daha iyi sistem yok belki ilerleyen günlerde galaxlı sistemler çıkar fakat gaminggen.tr de düzgün anakart seçimi olmuyor. 2 seçeneğin var ya bunu alıcaksın düzgün anakart+düzgün ram yada galaxlı sistem beklicen belkide aynı fiyata kötü anakart+kötü ram. Ekran kartı markası konusunda sorun yaşıycağınızı hiç sanmıyorum 3 arkadaşım 4070 almıştı geçmiş aylarda soğutma açısından bir sıkıntı yaşadıklarını görmedimHocam 4070s de alınabilecek sistem buysa ben de hemen sipariş veriyorum. Diğerini iptal ettik malum s geliyor diye. Ama kafama ekran kartı markası takıldı belki aynıdır ama malum tabular işte asus, galaxlı falan olanı yok mu 1 2 fazla olsa