- Tepki
- 889
Şunu demezsem olmazdıSonuçta sürekli tam güçte çalışmayacak normal kullanılan yada az güç çekilen zamanlarda olacak. Katılıyorum.
"4080 alabilecek paran varsa elektrik masrafını mı düşünüyorsun ?"
Şunu demezsem olmazdıSonuçta sürekli tam güçte çalışmayacak normal kullanılan yada az güç çekilen zamanlarda olacak. Katılıyorum.
Fiyat olarak 19.650 yazılmış resmi sitede ama. Marka fiyatı da konulunca örneğin ben MSI düşünürüm. En az 23 bekliyorum. Bazen diyorum ekran kartını geri vereyim. 4080 alayım ama değermi 3 4 bin daha vermeye. Galiba 12 13cm de boy var kasa da değişmesi lazım.Alabilecek olsam elektrik olayına takılmazdım.
Bence paranız varsa değiştirin.Fiyat olarak 19.650 yazılmış resmi sitede ama. Marka fiyatı da konulunca örneğin ben MSI düşünürüm. En az 23 bekliyorum. Bazen diyorum ekran kartını geri vereyim. 4080 alayım ama değermi 3 4 bin daha vermeye. Galiba 12 13cm de boy var kasa da değişmesi lazım.![]()
Ona uygun kasa(varsa) + kalın kart tutacağı lazımBence paranız varsa değiştirin.
Az önce bı sitede 23 bine gördüm ama stok Yok diyor 5 bin lira fark da az değil.Bence paranız varsa değiştirin.