Tek tek toplama yaparızsorum yukardaki gibi 41 42 de olurda 40 olursa daha iyi
Bu şekilde örnekler sunulabilirde >>Sinerji Licht Ryzen 5 7600X 32GB 1TB NVMe M.2 SSD RTX4070Tisorum yukardaki gibi 41 42 de olurda 40 olursa daha iyi
@yunusx36 tek tek daha iyisini toparlar diyorum hatta ekran bile sıkıştırabilir araya belkiTek tek toplama yaparız
Öneri - Ddr5 4070 Ti̇ Si̇stem
Son haftalar da sıkça 30-40K aralığında sistem tavsiyesi isteyen bir çok kişi oldu bunun için bir sisteme toplamayı düşündüm. ANAKART:Gigabyte B650M DS3H İŞLEMCİ:AMD Ryzen 5 7600 EKRAN KARTI:Palit RTX 4070 TI GamingPro RAM:Kingston Fury Beast RGB 16 GB (2x8) 5200 MHz SSD:Kingston NV2 1 TB...forum.pchocasi.com.tr
hocam toplayalim toplamasina da bu parcalari nerde ve nasi birlestirebilirim mesela bilmiyorum cunkuTek tek toplama yaparız
Öneri - Ddr5 4070 Ti̇ Si̇stem
Son haftalar da sıkça 30-40K aralığında sistem tavsiyesi isteyen bir çok kişi oldu bunun için bir sisteme toplamayı düşündüm. ANAKART:Gigabyte B650M DS3H İŞLEMCİ:AMD Ryzen 5 7600 EKRAN KARTI:Palit RTX 4070 TI GamingPro RAM:Kingston Fury Beast RGB 16 GB (2x8) 5200 MHz SSD:Kingston NV2 1 TB...forum.pchocasi.com.tr
hmm o zaman varsa Yunus, elinde listesi varsa hazır sistemlerden, iyi olan istediğiniz fiyatta size bakar zaten . Pc toplamayı bilmiyorsanız zorlayamam sizi rehber videolarıyla toplayın diyehocam toplayalim toplamasina da bu parcalari nerde ve nasi birlestirebilirim mesela bilmiyorum cunku
Mediamarkt ve vatan ücret karşılığı birleştiriyor ya da güvenilir bir bilgisayarcıya toplatabilirsin.hocam toplayalim toplamasina da bu parcalari nerde ve nasi birlestirebilirim mesela bilmiyorum cunku
tesekkurler hocamMediamarkt ve vatan ücret karşılığı birleştiriyor ya da güvenilir bir bilgisayarcıya toplatabilirsin.