Öneri 43-45K 4070/Ti Sistem Toplama

Fleure

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Merhaba arkadaşlar max.43 taş çatlasa 45k bütçem var. 4070/ti istiyorum işlemci vs. Güçlü istiyorum yani 4070de olur. Şimdiden teşekkürler.

@Kürşat Kütükçü

Emre Capablanca

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bende senin gibi bir pc topluyorum şöyle bir hazır sistem seçmiştim umarım yardımcı olur

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230429_194933_Chrome.jpg
    Screenshot_20230429_194933_Chrome.jpg
    553 KB · Görüntüleme: 31

Emre Capablanca

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Psu 1000w ? Kanka 4090 dahi 850 yetiyor 750 yeter o sisteme. Gereksiz paran gider
Aslında özelleştirmede başka psu olsa seçecektim ancak yoktu ayrıca bence hazır sistem baksan daha iyi olur örneğin incehesap , sinerji , pckolik , gamegaraj vs vs. buralardan alirsan en azindan bir problem ciktiginda nereye gidecegini bilirsin çünkü hatırladığım kadarı ile hepsinin fiziksel bir mağazası var

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
866

düzenleme: 45k yapıyor bazen alıcağınız banka kartlarında 5000tl ye 500tl gibi indirimler olabiliyor onlarada dikkat ederseniz fiyat dahada aşağı çekilebilir

Kürşat K.

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,304
Merhaba bana bildirim gelmiyor neden acaba herşey de açık

Hemen ilgileniyorum mesajını görmedim kusura bakma 🙏

Kürşat K.

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,304
FİYATI ÇOK AŞAĞI DAHA ÇEKERDİM AMA KALİTEDEN ÖDÜN VERMEMEK LAZIM BU BÜTÇE İLE ANAKART KISILIR KASA PSU KISILIR SSD DEN KISILIR VS DAHA UCUZA GELİR HATTA 4080 Lİ DE OLUR AMA SAĞLIKLI GÜZEL BİR SİSTEM OLMAZ BU ŞEKİLDE İÇİME SİNDİ KURDUM BUYURUNUZ ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN GÜZEL GÜNLERDE KULLAN NE ALIRSAN AL HAYRINI GÖR 😊

KS

Fleure

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
FİYATI ÇOK AŞAĞI DAHA ÇEKERDİM AMA KALİTEDEN ÖDÜN VERMEMEK LAZIM BU BÜTÇE İLE ANAKART KISILIR KASA PSU KISILIR SSD DEN KISILIR VS DAHA UCUZA GELİR HATTA 4080 Lİ DE OLUR AMA SAĞLIKLI GÜZEL BİR SİSTEM OLMAZ BU ŞEKİLDE İÇİME SİNDİ KURDUM BUYURUNUZ ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN GÜZEL GÜNLERDE KULLAN NE ALIRSAN AL HAYRINI GÖR 😊

teşekkürler hocam bende 270hz fhd monit var darboğaz olur mu

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
866

hocam bu fiyata 4080 7600x ikilisini topladım daha iyi değilmi öyle kalitesiz çöp bi sistemde deildi

dsr açarak sorun olmaz fakat ben 4080 7600x ikilisini topladım bu bütçe içerisin de

KS

Fleure

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17

düzenleme: 45k yapıyor bazen alıcağınız banka kartlarında 5000tl ye 500tl gibi indirimler olabiliyor onlarada dikkat ederseniz fiyat dahada aşağı çekilebilir
stok yok 4080

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
866
hayır bende var gözüküyor tekrar bi bakın

stok olmasa tedarik edilemiyor yazıp sepete ekle seçeneği olmazdı

Kürşat K.

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,304
Olmaz rahatlıkla uzun yıllar kullanırsın upgrade de açık sistem istediğin
hocam bu fiyata 4080 7600x ikilisini topladım daha iyi değilmi öyle kalitesiz çöp bi sistemde deildi

dsr açarak sorun olmaz fakat ben 4080 7600x ikilisini topladım bu bütçe içerisin de
Parça kalitesine önem verdim knka 4080 de olur ama kalite düşer PSU ATX 3.0 olmalı bir kere bu çok önemli bu bütçe de ram çift kanal olmalı ciddi performans artışı sağlıyor sıvı soğutma gerekli olduğunu düşünüyorum bunları bu bütçe de seçtim ama bütçe az olsa bende gigabayt koyardım kule tipi koyardım hazır bütçe varken kaliteyi de yüksek de tutmamiz lazım birde bu gigabayt b650m den çok iyi yorumlar duymadım

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
866
Olmaz rahatlıkla uzun yıllar kullanırsın upgrade de açık sistem istediğin

Parça kalitesine önem verdim knka 4080 de olur ama kalite düşer PSU ATX 3.0 olmalı bir kere bu çok önemli bu bütçe de ram çift kanal olmalı ciddi performans artışı sağlıyor sıvı soğutma gerekli olduğunu düşünüyorum bunları bu bütçe de seçtim ama bütçe az olsa bende gigabayt koyardım kule tipi koyardım hazır bütçe varken kaliteyi de yüksek de tutmamiz lazım birde bu gigabayt b650m den çok iyi yorumlar duymadım
hocam benim attığım sistemde kalite çöp denicek deil yeterli seviyede 4070ti ile 4080 arasında da azımsancak bi fark yok benim sistemde ekran marka kartı kalitesi daha iyi ramler aynı sadece çift kanal deil 300tl daha koyarak çift kanal yapılabilir psu 3.0 deil sadece anakartta senin attığın daha kaliteli soğutucu olarak gayet yeterli bi soğutucu bence performans daha ön planda olduğu için böyle bir sistem topladım hangisini alacağı arkadaşa kalmış

KS

Fleure

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
hocam benim attığım sistemde kalite çöp denicek deil yeterli seviyede 4070ti ile 4080 arasında da azımsancak bi fark yok benim sistemde ekran marka kartı kalitesi daha iyi ramler aynı sadece çift kanal deil 300tl daha koyarak çift kanal yapılabilir psu 3.0 deil sadece anakartta senin attığın daha kaliteli soğutucu olarak gayet yeterli bi soğutucu bence performans daha ön planda olduğu için böyle bir sistem topladım hangisini alacağı arkadaşa kalmış
ben kürşat hocamınkini alcam ilerde upgradelerm en kötü zaten 5000 serisi cıkınca 90-80ler ucuzlar

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
Parça kalitesi aşırı kötü olmadıkça tercihim 4080 olurdu

Kürşat K.

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,304
Ayn eline emeğine sağlık iki sistem yaptık ikimizde ikisi de olur karar onun 😊

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri