450 Tl mouse önerisi.

Addoganli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
Arkadaşlar 450 Tl'ye mouse arıyorum. Kablosuz olsun istiyorum ancak Cs:Go oynuyorum. Delay vs olmayan bir mouse söyleyebilir misiniz?

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252

Bütçeni 50 TL aşıyor ama tam bir CS:GO faresidir. Tek sıkıntısı pil takıldığı için 105 gram gibi bir ağırlığı var. Ama bundan daha ağırları da olduğu için piyasada fena sayılmaz. Daha uygun fiyatlı kablosuzlarda gecikme yaşarsın ve sensörleri bazen sıkıntı yaratır.

Kablolularda da sana şunu önerebilirim:

Ama bu son yolladığım mini bir faredir. Orta ve küçük elli isen tercih etmeni öneririm.

KS

Addoganli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35

Bütçeni 50 TL aşıyor ama tam bir CS:GO faresidir.

Kabloluarda da sana şunu önerebilirim:

Ama bu son yolladığım mini bir faredir. Orta ve küçük elli isen tercih etmeni öneririm.
Teşekkür ederim hocam, rival 3 ü almaya çalışacağım. Kablosuz olması benim için önemli.

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Okudum hocam yazdıklarınızı. 50 Tl daha verip Rival 3 alma taraftarıyım. Ağırlık olarak sıkıntı çıkarmaz diye umuyorum.
O kadar çok kullanan ve tercih eden var ki. Alışırsın bence. Dene 1 hafta. İade edersin eğer ürünü dikkatli hasarsız kullanırsan. Çünkü eline oturması ve seni rahat ettirmesi de çok önemli.

KS

Addoganli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
O kadar çok kullanan ve tercih eden var ki. Alışırsın bence. Dene 1 hafta. İade edersin eğer ürünü dikkatli hasarsız kullanırsan. Çünkü eline oturması ve seni rahat ettirmesi de çok önemli.
Hocam iade olayı kalktı galiba. Artık sadece bozuk ürünler iade edilebiliyor.

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Hepsiburada'da 14 günlük süren var mesela.
Premium üyelik gerektiriyor olabilir bilmiyorum tam.
1668094139081.png

Amazon Prime'da da koşulsuz iade hakkın 30 gün.

1668094279296.png

Bunun gibi benzer koşulsuz iade uygulamaları devam ediyor. Yani satıcının keyfine kalmış bir durum diyebilirim. Ben şahsen bir çok büyük çaplı firmanın müşteri kaybetmemek adına koşulsuz iade süreçlerini devam ettireceğini düşünüyorum. Burada aslında maksat küçük işletmeleri rahatlatmak. Çünkü düşünsene zaten 100 liralık bir alışveriş yapıyorsun. Gönderim ve iade kargo masrafını satıcı karşılıyor, ürün açılmış olarak da eline geri geliyor. O zaman ne anladı ticaretten :D

KS

Addoganli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
Hepsiburada'da 14 günlük süren var mesela.
Premium üyelik gerektiriyor olabilir bilmiyorum tam.
Ekli dosyayı görüntüle 11084

Amazon Prime'da da koşulsuz iade hakkın 30 gün.

Ekli dosyayı görüntüle 11085.

Bunun gibi benzer koşulsuz iade uygulamaları devam ediyor. Yani satıcının keyfine kalmış bir durum diyebilirim. Ben şahsen bir çok büyük çaplı firmanın müşteri kaybetmemek adına koşulsuz iade süreçlerini devam ettireceğini düşünüyorum. Burada aslında maksat küçük işletmeleri rahatlatmak. Çünkü düşünsene zaten 100 liralık bir alışveriş yapıyorsun. Gönderim ve iade kargo masrafını satıcı karşılıyor, ürün açılmış olarak da eline geri geliyor. O zaman ne anladı ticaretten :D
Teşekkür ederim bunları bilmiyordum ben. Bunlar büyük siteler oldukları için müşteri memnuniyeti doğrultusunda bu kararı almışlardır. Ancak diğer küçük işletmelerde vs. Bu olay yok diye biliyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri