Teşekkür ederim hocam, rival 3 ü almaya çalışacağım. Kablosuz olması benim için önemli.![]()
SteelSeries Rival 3 RGB Kablosuz Gaming Mouse| ITOPYA.COM
SteelSeries Rival 3 RGB Kablosuz Gaming Mouse en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SSM62521 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
Bütçeni 50 TL aşıyor ama tam bir CS:GO faresidir.
Kabloluarda da sana şunu önerebilirim:
![]()
RAZER Rz01-03340100-r3m1 Deathadder V2 Mını Oyuncu Mouse Siyah - Fiyatı, Yorumları
RAZER Rz01-03340100-r3m1 Deathadder V2 Mını Oyuncu Mouse Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ama bu son yolladığım mini bir faredir. Orta ve küçük elli isen tercih etmeni öneririm.
Yukarıda bir ekleme yaptım ağırlığıyla ilgili. Ama süper bir engel tekil etmeyecektir.Teşekkür ederim hocam, rival 3 ü almaya çalışacağım. Kablosuz olması benim için önemli.
Okudum hocam yazdıklarınızı. 50 Tl daha verip Rival 3 alma taraftarıyım. Ağırlık olarak sıkıntı çıkarmaz diye umuyorum.Yukarıda bir ekleme yaptım ağırlığıyla ilgili. Ama süper bir engel tekil etmeyecektir.
O kadar çok kullanan ve tercih eden var ki. Alışırsın bence. Dene 1 hafta. İade edersin eğer ürünü dikkatli hasarsız kullanırsan. Çünkü eline oturması ve seni rahat ettirmesi de çok önemli.Okudum hocam yazdıklarınızı. 50 Tl daha verip Rival 3 alma taraftarıyım. Ağırlık olarak sıkıntı çıkarmaz diye umuyorum.
Hocam iade olayı kalktı galiba. Artık sadece bozuk ürünler iade edilebiliyor.O kadar çok kullanan ve tercih eden var ki. Alışırsın bence. Dene 1 hafta. İade edersin eğer ürünü dikkatli hasarsız kullanırsan. Çünkü eline oturması ve seni rahat ettirmesi de çok önemli.
Teşekkür ederim bunları bilmiyordum ben. Bunlar büyük siteler oldukları için müşteri memnuniyeti doğrultusunda bu kararı almışlardır. Ancak diğer küçük işletmelerde vs. Bu olay yok diye biliyorum.Hepsiburada'da 14 günlük süren var mesela.
Premium üyelik gerektiriyor olabilir bilmiyorum tam.
Ekli dosyayı görüntüle 11084
Amazon Prime'da da koşulsuz iade hakkın 30 gün.
Ekli dosyayı görüntüle 11085.
Bunun gibi benzer koşulsuz iade uygulamaları devam ediyor. Yani satıcının keyfine kalmış bir durum diyebilirim. Ben şahsen bir çok büyük çaplı firmanın müşteri kaybetmemek adına koşulsuz iade süreçlerini devam ettireceğini düşünüyorum. Burada aslında maksat küçük işletmeleri rahatlatmak. Çünkü düşünsene zaten 100 liralık bir alışveriş yapıyorsun. Gönderim ve iade kargo masrafını satıcı karşılıyor, ürün açılmış olarak da eline geri geliyor. O zaman ne anladı ticaretten![]()