Öneri 4500-5000Tl Telefon Öneri̇leri̇

18beyto18

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Arkadaşlar Merhabalar Telefonum Ekranı kırıldı işimden dolayı acil yarın gidip yeni bir telefon almam gerekiyor Maks bütçe 4500-5000 tl arası mağazadan gidip alabilecegim telefon önerileri bekliyorum, yardımcı olursanız sevınırım

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
763
Arkadaşlar Merhabalar Telefonum Ekranı kırıldı işimden dolayı acil yarın gidip yeni bir telefon almam gerekiyor Maks bütçe 4500-5000 tl arası mağazadan gidip alabilecegim telefon önerileri bekliyorum, yardımcı olursanız sevınırım
biraz bakınayım atarım 30 dk ya

massiveRAIN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
38

YusufStrafe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Eğer ki tanıdık teleroncun varsa yurtdışı telefon alabilirsin 4700 e yurtdışı redmi note 10 pro aldım telefoncu imei vs attı Youtubeden bakarak telefonumu miu14 de yaptım gayet memnunum

KS

18beyto18

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Eğer ki tanıdık teleroncun varsa yurtdışı telefon alabilirsin 4700 e yurtdışı redmi note 10 pro aldım telefoncu imei vs attı Youtubeden bakarak telefonumu miu14 de yaptım gayet memnunum
Yurtdışı telefonlara güncelleme atılabiliyor mu ben kendiminkine atarken sistemi çökmüştü 😅 tanıdık yokta bir bakarım

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Yurtdışı telefonlara güncelleme atılabiliyor mu ben kendiminkine atarken sistemi çökmüştü 😅 tanıdık yokta bir bakarım
Atılıyor, fakat imei gidiyormuş tekrar imei atman gerekiyor. Yurt dışı daha mantıklı. Sarı sitede pazarlıkla 5k ya redmi note 11 pro alabilirsin diye düşünüyorum. Mağazaları var gidip bakabilirsin.

KS

18beyto18

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Atılıyor, fakat imei gidiyormuş tekrar imei atman gerekiyor. Yurt dışı daha mantıklı. Sarı sitede pazarlıkla 5k ya redmi note 11 pro alabilirsin diye düşünüyorum. Mağazaları var gidip bakabilirsin.
Bir araştırayım teşekkür ettim , ikinci el almayı düşünmüyorum

YusufStrafe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Eğer ki direk olarak telefonun menüden günceller sen bazi telefonlarda gidiyor fakat fastboot moduna alıp pc den güncellersen sorun olmaz telefonumu miui 14 yaptım :)

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Redmi note 10 pro da bakabilirsin. 11 pro yerine.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri