Ekran kartınız nedir ?Genellikle hikaye tabanlı oyunlar oynuyorum, acaba hikaye oyunlarında 27 inç güzel gider mi? 24 inç bana küçük geliyor gibi ve önerebileceğiniz monitör varmı? Bütçe 4.500
3060Ekran kartınız nedir ?
Hocam peki hikaye tabanlı oyunlar için 27 inç güzel gider mi? God of War, The Witcher gibi oyunlarda görünüm nasıldır? Pikselleşme yakınlaştım mı olur galiba pek sorun olmaz27" de pikselleşme olur ama çok sorun olmaz dersen
VA panel
İPS panelPhilips 27M1N3200VA/00 27" 1 ms Full HD Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Philips 27M1N3200VA/00 27" 1 ms Full HD Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Philips 27M1N3200VA/00 27" 1 ms Full HD Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
24"ViewSonic XG2705 27" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic XG2705 27" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic XG2705 27" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.400,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Dell G2422HS 23.8 inç 165Hz 1ms Full HD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör
Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın.www.gaming.gen.trRehber - Detaylı Monitör Rehberi / Monitörümü Nasıl Seçeceğim? [2022]
Merhabalar arkadaşlar. Sistemimizi topladık, monitör almaya karar verdik. Fakat hangi monitörü alma konusunda bir takım soru işaretleriniz mi var? Bu konu bu tür soru işaretlerini ortadan kaldıracak. Öncelikle monitör nedir ve hangi çeşit monitörler var? Monitörler bilgisayarınızdan gelen...forum.pchocasi.com.tr
27" de pikselleşme olur ama çok sorun olmaz dersen
VA panel
İPS panelPhilips 27M1N3200VA/00 27" 1 ms Full HD Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Philips 27M1N3200VA/00 27" 1 ms Full HD Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Philips 27M1N3200VA/00 27" 1 ms Full HD Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
24"ViewSonic XG2705 27" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic XG2705 27" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic XG2705 27" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.400,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Dell G2422HS 23.8 inç 165Hz 1ms Full HD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör
Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın.www.gaming.gen.trRehber - Detaylı Monitör Rehberi / Monitörümü Nasıl Seçeceğim? [2022]
Merhabalar arkadaşlar. Sistemimizi topladık, monitör almaya karar verdik. Fakat hangi monitörü alma konusunda bir takım soru işaretleriniz mi var? Bu konu bu tür soru işaretlerini ortadan kaldıracak. Öncelikle monitör nedir ve hangi çeşit monitörler var? Monitörler bilgisayarınızdan gelen...forum.pchocasi.com.tr
Evet daha iyi olur bunu görmemişim bunu alırsan daha iyi hem de panel kalitesi daha iyi.Bu monitörde olabilir gayet iyiDell G2722HS 27 inç 165Hz 1ms Full HD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör
Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın.www.gaming.gen.tr
pixellesme ne demek oluyorBiraz pixel pixel olur ama 27 inç öneririm. 24te hikaye oyunun tadı çıkmaz, arttırma şansınız varsa bütçeyi 2k bakın derim
pixellesme ne demek oluyor
Tek bir pixel olması gerekenden daha büyük oluyor ve gözle ayırt edilebiliyorpixellesme ne demek oluyor
hocamın attığı monitörü kullanıyorum ve bir gram pikselleşme yok diyebilirim. Max steamda bakiyede var haricidne hiç bir şekilde yaşamadımEvet daha iyi olur bunu görmemişim bunu alırsan daha iyi hem de panel kalitesi daha iyi.
öğrenmek amaçlı soruyorum da 24 incde banada pixel dediğiniz gibi video izlerken tam net hiseedemiyorum tabletimdeki telofondan izlediğim gibi sairim ekran büyüklüğü ile alakalı peki 2k monitörlerde de bu sorun oluyor mu ?Tek bir pixel olması gerekenden daha büyük oluyor ve gözle ayırt edilebiliyor
hayır olmaz. Ama DELL Panelinde yani yukarıda ki 27 inç'de herhangi bir piksel bozukluğu yok yaşamadım daöğrenmek amaçlı soruyorum da 24 incde banada pixel dediğiniz gibi video izlerken tam net hiseedemiyorum tabletimdeki telofondan izlediğim gibi sairim ekran büyüklüğü ile alakalı peki 2k monitörlerde de bu sorun oluyor mu ?