4K Bütçe 144Hz Monitör Önerisi

wtreals

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar,

4k kadar bütcem var monitör önerisi olan varmıdır 144 hz altı olmazsa iyi olur 🥲

Moderatörün son düzenlenenleri:

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
4k kadar bütcem var monitör önerisi olan varmıdır 144 hz altı olmazsa iyi olur 🥲
VA Panel Ama Ben Kullanıyorum Çok Renkli Bir Şey Beklemiyosanız IPS Panel Kadar Alınabilir Bu Fiyata

KS

wtreals

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
VA Panel Ama Ben Kullanıyorum Çok Renkli Bir Şey Beklemiyosanız IPS Panel Kadar Alınabilir Bu Fiyata
Sağolasın bakayım bi yorumlarına sistemide senin önerinle aldım bunuda alırım büyük ihtimal

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Sağolasın bakayım bi yorumlarına sistemide senin önerinle aldım bunuda alırım büyük ihtimal
Eğer IPS Panel Çıkıyosa IPS Al Öneren Olursa Ama Max 4k ya Hiç Denk Gelmedim Tn Paneldende Daha İyidir VA O Yüzden Alınabilir

Eksileri Artılarına Bakabilirsin

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Minimum bunu al bence üsttekinde feci black smearing var, ayrıca ghosting de var.
Ben Kullanıyorum Black Smearing Göremedim Ghostingde İdare Eder Ama Evet Attığınız Monitör Daha İyi

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Siyah bir ortamda yazıları aşşağı kaydırın farkedersiniz.
Genel Olarak Karanlık Tema Kullanıyorum Ama Yinede Akşam Eve Gidince Bakacağım Tekrar Ben Mi Farketmedim Yoksa Yok Mu Diye

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
oyun oynarken sorun yapiormu kanka bana o önemli
Valla Ben Bi Eksisini Görmedim Arkadaşın Dediği Gibi Ha Evet Bi Tık Ghosting Var Ama Full Fps Oyunu Oynamıyosan Sorun Çıkarıcak Bir Şey Değil Bu Black Smearing Bence Yok Ama Varsa Test Edilebilicek Sitesi Bi Öğreniyim

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Valla Ben Bi Eksisini Görmedim Arkadaşın Dediği Gibi Ha Evet Bi Tık Ghosting Var Ama Full Fps Oyunu Oynamıyosan Sorun Çıkarıcak Bir Şey Değil Bu Black Smearing Bence Yok Ama Varsa Test Edilebilicek Sitesi Bi Öğreniyim
Siteden değil siyah bir ortamda yazıları aşşağı kaydır görürsün.
Ghosting oyunun türü farketmeksizin kullanıcıyı rahatsız eder.

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Siteden değil siyah bir ortamda yazıları aşşağı kaydır görürsün.
Ghosting oyunun türü farketmeksizin kullanıcıyı rahatsız eder.
Şuan Buranın Arkaplanı Karanlık Modda Simsiyah Olmasada Koyu Yani Ama Black Smearing Adına Bir Şey Yok. Ghostingde Eğer Çok Fazla Değilse Ortalama Durumda Bi Ghostingse Fps Dışı Oyunlarda Göze Batmaz

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Şuan Buranın Arkaplanı Karanlık Modda Simsiyah Olmasada Koyu Yani Ama Black Smearing Adına Bir Şey Yok. Ghostingde Eğer Çok Fazla Değilse Ortalama Durumda Bi Ghostingse Fps Dışı Oyunlarda Göze Batmaz
Ghosting her türlü hissedilir. Hikayelide salnanan bir ağaca bakarsan. Hareket eden herhengi bir şey görürsen gözüne batar.

Şimdi den diyeceksin benim gözüme batmıyor diye ama bunun sebebi daha önce ghosting siz bir ekran kullanmamış olman.

Black smearing %100 var.

KS

wtreals

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ghosting her türlü hissedilir. Hikayelide salnanan bir ağaca bakarsan. Hareket eden herhengi bir şey görürsen gözüne batar.

Şimdi den diyeceksin benim gözüme batmıyor diye ama bunun sebebi daha önce ghosting siz bir ekran kullanmamış olman.

Black smearing %100 var.
Uygun bi monitör varmıdır ghosting olmayan 144hz en düşük 🥲 2. El bulaşmak istemiyorum

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Uygun bi monitör varmıdır ghosting olmayan 144hz en düşük 🥲 2. El bulaşmak istemiyorum
Bu var en uygun.
Minimum bunu al bence üsttekinde feci black smearing var, ayrıca ghosting de var.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri