4k kadar bütcem var monitör önerisi olan varmıdır 144 hz altı olmazsa iyi olur![]()
Sağolasın bakayım bi yorumlarına sistemide senin önerinle aldım bunuda alırım büyük ihtimalVA Panel Ama Ben Kullanıyorum Çok Renkli Bir Şey Beklemiyosanız IPS Panel Kadar Alınabilir Bu Fiyata![]()
ViewSonic VX2418C 23.8" 1 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic VX2418C 23.8" 1 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic VX2418C 23.8" 1 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.199,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Eğer IPS Panel Çıkıyosa IPS Al Öneren Olursa Ama Max 4k ya Hiç Denk Gelmedim Tn Paneldende Daha İyidir VA O Yüzden AlınabilirSağolasın bakayım bi yorumlarına sistemide senin önerinle aldım bunuda alırım büyük ihtimal
Ben Kullanıyorum Black Smearing Göremedim Ghostingde İdare Eder Ama Evet Attığınız Monitör Daha İyiMinimum bunu al bence üsttekinde feci black smearing var, ayrıca ghosting de var.![]()
Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Siyah bir ortamda yazıları aşşağı kaydırın farkedersiniz.Ben Kullanıyorum Black Smearing Göremedim Ghostingde İdare Eder Ama Evet Attığınız Monitör Daha İyi
Genel Olarak Karanlık Tema Kullanıyorum Ama Yinede Akşam Eve Gidince Bakacağım Tekrar Ben Mi Farketmedim Yoksa Yok Mu DiyeSiyah bir ortamda yazıları aşşağı kaydırın farkedersiniz.
Bunun Bi Sitesi Falan Var MıSiyah bir ortamda yazıları aşşağı kaydırın farkedersiniz.
oyun oynarken sorun yapiormu kanka bana o önemliBunun Bi Sitesi Falan Var Mı
Valla Ben Bi Eksisini Görmedim Arkadaşın Dediği Gibi Ha Evet Bi Tık Ghosting Var Ama Full Fps Oyunu Oynamıyosan Sorun Çıkarıcak Bir Şey Değil Bu Black Smearing Bence Yok Ama Varsa Test Edilebilicek Sitesi Bi Öğreniyimoyun oynarken sorun yapiormu kanka bana o önemli
Hayır.Bunun Bi Sitesi Falan Var Mı
Nasıl Test Edicem O Zaman Böyle Siyah Arkaplan Üstüne Beyaz Yazımsı Bi Site bulamaz MıyızHayır.
Siteden değil siyah bir ortamda yazıları aşşağı kaydır görürsün.Valla Ben Bi Eksisini Görmedim Arkadaşın Dediği Gibi Ha Evet Bi Tık Ghosting Var Ama Full Fps Oyunu Oynamıyosan Sorun Çıkarıcak Bir Şey Değil Bu Black Smearing Bence Yok Ama Varsa Test Edilebilicek Sitesi Bi Öğreniyim
Şuan Buranın Arkaplanı Karanlık Modda Simsiyah Olmasada Koyu Yani Ama Black Smearing Adına Bir Şey Yok. Ghostingde Eğer Çok Fazla Değilse Ortalama Durumda Bi Ghostingse Fps Dışı Oyunlarda Göze BatmazSiteden değil siyah bir ortamda yazıları aşşağı kaydır görürsün.
Ghosting oyunun türü farketmeksizin kullanıcıyı rahatsız eder.
Ghosting her türlü hissedilir. Hikayelide salnanan bir ağaca bakarsan. Hareket eden herhengi bir şey görürsen gözüne batar.Şuan Buranın Arkaplanı Karanlık Modda Simsiyah Olmasada Koyu Yani Ama Black Smearing Adına Bir Şey Yok. Ghostingde Eğer Çok Fazla Değilse Ortalama Durumda Bi Ghostingse Fps Dışı Oyunlarda Göze Batmaz
Uygun bi monitör varmıdır ghosting olmayan 144hz en düşükGhosting her türlü hissedilir. Hikayelide salnanan bir ağaca bakarsan. Hareket eden herhengi bir şey görürsen gözüne batar.
Şimdi den diyeceksin benim gözüme batmıyor diye ama bunun sebebi daha önce ghosting siz bir ekran kullanmamış olman.
Black smearing %100 var.
Bu var en uygun.Uygun bi monitör varmıdır ghosting olmayan 144hz en düşük2. El bulaşmak istemiyorum
Minimum bunu al bence üsttekinde feci black smearing var, ayrıca ghosting de var.![]()
Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com