- Tepki
- 0
sizce hangisi arkadaşlar ikisinin arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden herkese iyi forumlar
sizce hangisi arkadaşlar ikisinin arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden herkese iyi forumlar
7900xtx hepsinde iyi sadece arasında çok az bir fark var 9070xt ile elimde şuan 7900xt var buna 9070xt yede geçmeye değer mi bilemiyorum
Ben yenilik açısından 9070xt alırdım
fsr4 desteklemediği için 7900xtx mantıklı gelmiyor
7900xtx elinizde varsa mükemmel bir şey değiştirmeyin7900xtx hepsinde iyi sadece arasında çok az bir fark var 9070xt ile elimde şuan 7900xt var buna 9070xt yede geçmeye değer mi bilemiyorum
xt var elimde ama xtx ile arasında 4k da iyi fark var bu Kasım indiriminden de yararlanmak istiyorum önümüzdeki sene malum baya bi zamlanacağı söyleniyor herşeyin7900xtx elinizde varsa mükemmel bir şey değiştirmeyin
hocam 9080xt çıkacağını söylüyorlardı gaming gen de sızdırmıştı muhtemelen 2026 ilk çeyreğinde çıkar fiyatı da 45-55 bin arası olur performans ı da güzel olurxt var elimde ama xtx ile arasında 4k da iyi fark var bu Kasım indiriminden de yararlanmak istiyorum önümüzdeki sene malum baya bi zamlanacağı söyleniyor herşeyin
9080xt için mühendislik harikası yüksek ihtimalle çıkmayabilir deniliyorhocam 9080xt çıkacağını söylüyorlardı gaming gen de sızdırmıştı muhtemelen 2026 ilk çeyreğinde çıkar fiyatı da 45-55 bin arası olur performans ı da güzel olur
gaming gen sızdırmıştı bende çıkmayacağını düşünerekten 9070xt aldım muhtemelen %20 lik bır performans olur aralarında daha fazla da olabilir düşük te9080xt için mühendislik harikası yüksek ihtimalle çıkmayabilir deniliyor