KAPTANN Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 15 Ara 2016 Mesajlar 48 Tepki 4 Konum TR 30 Mar 2023 #1 Merhaba, Bu monitörü önerirmisiniz? Veya bunu alma bu daha iyi dediğiniz bir monitör var mı? 4K / IPS / <1ms / >144Hz / 27" / Vesa Destekli Monitör arıyorum.
Merhaba, Bu monitörü önerirmisiniz? Veya bunu alma bu daha iyi dediğiniz bir monitör var mı? 4K / IPS / <1ms / >144Hz / 27" / Vesa Destekli Monitör arıyorum.
OceanLaB Administrator Admin Katılım 15 Nis 2016 Mesajlar 4,760 Tepki 5,423 Konum 34 | İstanbul Anadolu 30 Mar 2023 #2 Çıkabileceğiniz maksimum bütçe nedir? Ona göre öneri yapalım. Başlığı düzenler misiniz?
KS KAPTANN Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 15 Ara 2016 Mesajlar 48 Tepki 4 Konum TR 30 Mar 2023 Konu Sahibi #3 OceanLaB' Alıntı: Çıkabileceğiniz maksimum bütçe nedir? Ona göre öneri yapalım. Başlığı düzenler misiniz? Genişletmek için tıkla ... Bütçe olarak ilettiğim monitör mevcut, bu monitörün fiyat segmentinde bakıyorum.
OceanLaB' Alıntı: Çıkabileceğiniz maksimum bütçe nedir? Ona göre öneri yapalım. Başlığı düzenler misiniz? Genişletmek için tıkla ... Bütçe olarak ilettiğim monitör mevcut, bu monitörün fiyat segmentinde bakıyorum.