Soru 5 Bin Tl'ye Kadar 24" Monitör Tavsiyesi

exe676

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba dostlar.

Bütçem 5 bin tl. Forumdaki konular ve internetteki kaynaklara baktım fakat kafam karıştı. Uzman ve deneyim sahibi arkadaşların önerisini bekliyorum.
Rekabetçi oyunlar oynayıp video/fotoğraf işleri ile uğraşabileceğim bir monitör arıyorum. Ghosting, ölü pixel, glow ve ışık sızması gibi sorunları olmayan bir monitör olsa iyi olur.

Son düzenleme:

YunusBaltacı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
Merhaba dostlar.

Bütçem 5 bin tl. Forumdaki konular ve internetteki kaynaklara baktım fakat kafam karıştı. Uzman ve deneyim sahibi arkadaşların önerisini bekliyorum.
Rekabetçi oyunlar oynayıp video/fotoğraf işleri ile uğraşabileceğim bir monitör arıyorum. Ghosting, ölü pixel ve ışık sızması gibi sorunları olmayan bir monitör olsa iyi olur.
Hocam şahsen kendim kullanmadım ama hakkında iyi yorumlar gördüm:

Zemheri

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Merhaba dostlar.

Rekabetçi oyunlar oynayıp video/fotoğraf işleri ile uğraşabileceğim bir monitör arıyorum. Ghosting, ölü pixel ve ışık sızması gibi sorunları olmayan bir monitör olsa iyi olur.

KS

exe676

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
öneriler için teşekkür ederim. gb G24F2 ve dell G2422HS modelini araştırıyorum. kaliteli bir model gibi görünüyor.
şuan baktığım modeller
dell G2422HS
gb G24F2
asus VG249Q1A
tavsiyelerinizin sebeplerini yazarsanız çok hoş olur. benim gibi ihtiyacı olan arkadaşlarda değerli yorumlarınızdan istifade edebilir.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Merhaba dostlar.

Rekabetçi oyunlar oynayıp video/fotoğraf işleri ile uğraşabileceğim bir monitör arıyorum. Ghosting, ölü pixel, glow ve ışık sızması gibi sorunları olmayan bir monitör olsa iyi olur.
bu bütcede en iyi panele sahip

KS

exe676

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
@TibetBey bir önceki mesajdaki modellere göre avantajları ve dezavantajları nedir hocam?

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
dell ya da gigabyte tercih etmelisin.
+yönleri dell:
1ms gtg gecikme ve panel kalitesi renkler hakkında bilgi bulamadım.
+yönler gigabyte:
1ms mprt ss ips panel 95% DCI-P3, 125% sRGB ile video işlerinde renk doygunluğu olsun oyunda ss ips 1ms olsun gigabyte işini görecektir diye düşünüyorum.
Merhaba dostlar.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637

YunusBaltacı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
gb G24F2 saymadım almaya gerek yok

suanki en iyi secenek Dell Bütceniz 4k altı olsaydı asus önerirdim ama 4k gectiği icin size önerebiliceğimiz en iyi seceneği sunduk
Peki hocam daha yüksek bütçede bu monitör nasıldır sizce?

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637

YunusBaltacı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
bence gerek yok
bence gerek yok
Hocam kusura bakmayın çok soru sormuş oluyorum belki de ayrı başlık açmalıydım ancak bu monitör hakkında ne düşünüyorsunuz?

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Hocam kusura bakmayın çok soru sormuş oluyorum belki de ayrı başlık açmalıydım ancak bu monitör hakkında ne düşünüyorsunuz?

bütce varsa dell almak daha mantıklı

Zenitsu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
öneriler için teşekkür ederim. gb G24F2 ve dell G2422HS modelini araştırıyorum. kaliteli bir model gibi görünüyor.
şuan baktığım modeller
dell G2422HS
gb G24F2
asus VG249Q1A
tavsiyelerinizin sebeplerini yazarsanız çok hoş olur. benim gibi ihtiyacı olan arkadaşlarda değerli yorumlarınızdan istifade edebilir.
knkm sakın ama sakın gigabayte g24f2 alma aşırı kötü bir monitör ben aldım çok pişmanım rezalet görüntüsü var dell g2422hs almanı öneririm ben bunu da kullandım ve çok güzel monitör

KS

exe676

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
teşekkür ederim arkadaşlar. @Zenitsu samimi yorumun için ayrıca teşekkür ederim. gbnin isteğini karşılamaması beni de üzdü. dellin pivot olmayışı biraz can sıkıcı. bu bantta cihazların pivotu standart yaptığını düşünmüştüm

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri