27 inc 1080 p de kareleri sayarsiniz ayriyeten 24 inc yeterli hic denedinizmi ?23.8 küçük olur diye düşünüyorum. 27inç daha çok işime yarar gibi. öneriniz varmı? 3070ti sistemde kullanacağım
24 ne önerirsiniz27 inc 1080 p de kareleri sayarsiniz ayriyeten 24 inc yeterli hic denedinizmi ?
23.8 küçük olur diye düşünüyorum. 27inç daha çok işime yarar gibi. öneriniz varmı? 3070ti sistemde kullanacağım
öyle birşey yok 27 kullandım kullanıyorum kullanıyoruz 1kere pikselli mikselli görmedik.27 inc 1080 p de kareleri sayarsiniz ayriyeten 24 inc yeterli hic denedinizmi ?
Bunu alayımmı piksel diyorlar kafam karışıyor ne zor birşeymiş sistem toplamak. bide nvidia kart destekleme falan meseleleri var uyuyor demi 3070e bu![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
öyle birşey yok 27 kullandım kullanıyorum kullanıyoruz 1kere pikselli mikselli görmedik.
uyuyor hocam gonul rahatlıgı ile alabılırsın.Bunu alayımmı piksel diyorlar kafam karışıyor ne zor birşeymiş sistem toplamak. bide nvidia kart destekleme falan meseleleri var uyuyor demi 3070e bu![]()
Teşekkürleruyuyor hocam gonul rahatlıgı ile alabılırsın.
Ekranın bir köşesine video atıp bir köşesinde başka birşeylerlede uğraşayım istiyorum 27 inç bunun için önemli diye düşünüyorum23.8 düşünürsen vg249q1a
bu modelin 27" de vardıEkranın bir köşesine video atıp bir köşesinde başka birşeylerlede uğraşayım istiyorum 27 inç bunun için önemli diye düşünüyorum
Pahalıbu modelin 27" de vardı
6k mıs oda