- İşlemci
- AMD
- Ekran Kartı
- Nvidea
Şimdi ilk defa bir Gaming laptopum olacak, taksitli almayı düşünüyorum. Forumlarda dolaşarak elde ettiğim bilgiler ile aklıma takılan bazı sorular var.
Araştırdıklarımdan yola çıkarak. Beni en az 2-3 sene idare edecek bir laptop arıyorum ve verdiğim fiyatın hakkını vermeli diye düşünüyorum.
1 - Game Garaj Slayer 5060 favorim bu fakat ucuza taksitli almak için site araştırmam lazım peşin fiyatına olursa çok daha iyi olur.
2 - 4070'li watt değeri yüksek.
3 - 4060'lı 140W.
Karşılaştırma yapamıyorum belki 140W yüksektir diye diğer oyunlarda daha fazla performans verir. Aklım cidden çok karışık.
Sizin Önerileriniz Nelerdir Şunu alsan daha iyi olur gibisinden Link ile
Araştırdıklarımdan yola çıkarak. Beni en az 2-3 sene idare edecek bir laptop arıyorum ve verdiğim fiyatın hakkını vermeli diye düşünüyorum.
- İşlemci: AMD düşünüyorum.
- Ekran kartı: 140W, 4060 - 4070 veya 5060 (tercihen 5060 daha iyi olur diye düşünüyorum uzun kullanım, güncelleme ve teknolojiden dolayı)
- RAM: 32 GB (2×16) DDR5.
- Depolama: 1TB SSD.
- Ekran: Yüksek Hz olabilirse düşük ms değeri, CS Valorant oynarım bu özelliklerde, güzel görüntü kalitesi hikayeli oyunlarda oynarım.
1 - Game Garaj Slayer 5060 favorim bu fakat ucuza taksitli almak için site araştırmam lazım peşin fiyatına olursa çok daha iyi olur.
2 - 4070'li watt değeri yüksek.
3 - 4060'lı 140W.
Karşılaştırma yapamıyorum belki 140W yüksektir diye diğer oyunlarda daha fazla performans verir. Aklım cidden çok karışık.
Sizin Önerileriniz Nelerdir Şunu alsan daha iyi olur gibisinden Link ile