Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar öncelikle yeni çıkan oyunlar ve genellikle cs go pubg fps oyunları için pc toplamak istiyorum 50 k fazla mı yeni nesil oyunlarda da sorun yaşamak istemiyorum. İlginiz için teşekkür ederim.
Arkadaşlar öncelikle yeni çıkan oyunlar ve genellikle cs go pubg fps oyunları için pc toplamak istiyorum 50 k fazla mı yeni nesil oyunlarda da sorun yaşamak istemiyorum. İlginiz için teşekkür ederim.
Gigabyte B650M DS3H AM5 (LGA 1718) Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
En ucuz AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci özelliklerini incele, 6.547,61 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Corsair iCUE H100 RGB CW-9060053-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair iCUE H100 RGB CW-9060053-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
THERMALTAKE TOUGHPOWER GF1 80 PLUS 850W GOLD FULL MODÜLER 140mm FAN GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
En ucuz Dark Maxima V20 DKCHMAXV20 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Maxima V20 DKCHMAXV20 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.193,44 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
2K da uzun yıllar sıkıntısız oynarsın AAA oyunlar için bu sistem gayet iyi ama CS:GO , PUBG sadece bu tarz oyunlar oynuyorsan En fazla 30K bir sistem sana yeter