- Tepki
- 117
arkadaşlar 500-1000 tl arası bildiğiniz iyi kulaklıkları önerirmisiniz ama herkes 1000 tl lik önermesse iyi olur 500 lük 700 900 lük böyle bu naralarda önerilerinizi bekliyorum
Xpg precog sarkadaşlar 500-1000 tl arası bildiğiniz iyi kulaklıkları önerirmisiniz ama herkes 1000 tl lik önermesse iyi olur 500 lük 700 900 lük böyle bu naralarda önerilerinizi bekliyorum
arkadaşlar 500-1000 tl arası bildiğiniz iyi kulaklıkları önerirmisiniz ama herkes 1000 tl lik önermesse iyi olur 500 lük 700 900 lük böyle bu naralarda önerilerinizi bekliyorum
aslında yaza kadar beklesem alırım çalışacağım çünkü ama ben kulaklığa 700 tlden fazla vermek istemiyorumBütçe artırabilirseniz en iyisi.![]()
Razer Blackshark V2 X Siyah Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Siyah Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Siyah Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
O zaman kraken x alın ama v2x çok daha iyiaslında yaza kadar beklesem alırım çalışacağım çünkü ama ben kulaklığa 700 tlden fazla vermek istemiyorum
sizce xpg mi iyi x lite mı ve ikisininde artı eksileri nedir mesela hangisi daha rahat hangisinin ses kalitesi iyi jangisinin mic daha iyi hangisi uzun ömürlü siz olsanız hangisini alırdınızXpg precog s
Razer kraken x lite
razer kraken x
Xlite, frekans aralığı desibel hassasiyeti daha iyi.sizce xpg mi iyi x lite mı ve ikisininde artı eksileri nedir mesela hangisi daha rahat hangisinin ses kalitesi iyi jangisinin mic daha iyi hangisi uzun ömürlü siz olsanız hangisini alırdınız
birde ikisindede rgb yok gibi duruyor yokmu acabasizce xpg mi iyi x lite mı ve ikisininde artı eksileri nedir mesela hangisi daha rahat hangisinin ses kalitesi iyi jangisinin mic daha iyi hangisi uzun ömürlü siz olsanız hangisini alırdınız
yani onu yavsiye ediyorsunuz değilmi rahatmıdır peki kulağı çok ağrıtırmı şuan markası belli olmayan kötü bir kulaklık kulaklığı 1-2 saat sonra çıkarınca kafam ağrıyor o derece yaniXlite, frekans aralığı desibel hassasiyeti daha iyi.
İkisinde de yok hocam, x lite deri pad belki birax rahatsız edebilirbirde ikisindede rgb yok gibi duruyor yokmu acaba
yani onu yavsiye ediyorsunuz değilmi rahatmıdır peki kulağı çok ağrıtırmı şuan markası belli olmayan kötü bir kulaklık kulaklığı 1-2 saat sonra çıkarınca kafam ağrıyor o derece yani
xlite ile x in arasında 200 tl ye değecek kadar fark varmıdır ve farkları nelerdirİkisinde de yok hocam, x lite deri pad belki birax rahatsız edebilir
Pad farkı felan var değer 200 tlyexlite ile x in arasında 200 tl ye değecek kadar fark varmıdır ve farkları nelerdir
Bence 1 kere alın daha almayın kalitesi iyi bir kulaklıkaslında yaza kadar beklesem alırım çalışacağım çünkü ama ben kulaklığa 700 tlden fazla vermek istemiyorum
teşekkürlerPad farkı felan var değer 200 tlye
düşüneceğim hocam teşekkürlerBence 1 kere alın daha almayın kalitesi iyi bir kulaklık