Öneri 500-1000Tl Kulaklık Önerisi (Mayıs 2023)

servet Ünal

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
arkadaşlar 500-1000 tl arası bildiğiniz iyi kulaklıkları önerirmisiniz ama herkes 1000 tl lik önermesse iyi olur 500 lük 700 900 lük böyle bu naralarda önerilerinizi bekliyorum

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
arkadaşlar 500-1000 tl arası bildiğiniz iyi kulaklıkları önerirmisiniz ama herkes 1000 tl lik önermesse iyi olur 500 lük 700 900 lük böyle bu naralarda önerilerinizi bekliyorum
Bütçe artırabilirseniz en iyisi.

KS

servet Ünal

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
Bütçe artırabilirseniz en iyisi.
aslında yaza kadar beklesem alırım çalışacağım çünkü ama ben kulaklığa 700 tlden fazla vermek istemiyorum

KS

servet Ünal

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
Xpg precog s
Razer kraken x lite
razer kraken x
sizce xpg mi iyi x lite mı ve ikisininde artı eksileri nedir mesela hangisi daha rahat hangisinin ses kalitesi iyi jangisinin mic daha iyi hangisi uzun ömürlü siz olsanız hangisini alırdınız

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
sizce xpg mi iyi x lite mı ve ikisininde artı eksileri nedir mesela hangisi daha rahat hangisinin ses kalitesi iyi jangisinin mic daha iyi hangisi uzun ömürlü siz olsanız hangisini alırdınız
Xlite, frekans aralığı desibel hassasiyeti daha iyi.

KS

servet Ünal

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
birde ikisindede rgb yok gibi duruyor yokmu acaba

Xlite, frekans aralığı desibel hassasiyeti daha iyi.
yani onu yavsiye ediyorsunuz değilmi rahatmıdır peki kulağı çok ağrıtırmı şuan markası belli olmayan kötü bir kulaklık kulaklığı 1-2 saat sonra çıkarınca kafam ağrıyor o derece yani

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
birde ikisindede rgb yok gibi duruyor yokmu acaba

yani onu yavsiye ediyorsunuz değilmi rahatmıdır peki kulağı çok ağrıtırmı şuan markası belli olmayan kötü bir kulaklık kulaklığı 1-2 saat sonra çıkarınca kafam ağrıyor o derece yani
İkisinde de yok hocam, x lite deri pad belki birax rahatsız edebilir

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri